woensdag 24 juni 2020

Autofans: Officieel: Volkswagen Arteon facelift als R en plug-in (2020)

AUTOFANS
Officieel: Volkswagen Arteon facelift als R en plug-in (2020)
Hoewel het bon ton is om Volkswagen van saaiheid te betichten, kan je niet ontkennen dat het enkele begeerlijke modellen in haar line-up heeft staan. Zo is de Arteon één van de knapste sedans die je in zijn segment tegen kan komen. Een facelift brengt een 320 pk sterke R-variant en een fiscaal vriendelijke plug-inuitvoering op de markt.
Lees verder

Officieel: Volkswagen Arteon Shooting Brake (2020)
Volkswagen kent een nieuw model in haar line-up. Want met de facelift van de Arteon vierdeurscoupé heeft het merk uit Wolfsburg besloten ook een Arteon Shooting Brake uit haar hoed te toveren. Dé meest begeerlijke VW van het moment? Jazeker.
Lees verder

Mitsubishi gaat Europese line-up verkleinen
Mitsubishi gaat snoeien in haar Europees aanbod om zo een kleinere maar wel rendabele speler te worden. Daarbij spreekt het Japanse merk van "klein maar prachtig". Welke auto's 2021 zullen halen?
Lees verder

Skoda voert hele reeks zomerupdates door (2020)
De Tsjechische constructeur gaat aan het begin van de zomer met een fijne borstel doorheen zijn gamma. Het gaat om een hele reeks kleine updates, zowel visuele als technische.
Lees verder

Land Rover heeft daktent voor Defender
Kampeerbusjes als de Volkswagen California hebben een geweldige aantrekkingskracht. Maar offroad ergens kamperen en de daktent uitklappen? Da's moeilijker. Met de nieuwe Land Rover Defender gaat dat wel, dankzij deze daktent.
Lees verder