woensdag 24 juni 2020

Autofans: Opel Mokka geeft zichzelf stilaan bloot

AUTOFANS
Opel Mokka geeft zichzelf stilaan bloot
Een nieuwe week, een nieuwe lading plaagplaatjes van de Opel Mokka. Dit keer komt Opel-CEO Michael Lohscheller uit zijn kot.
Lees verder

Sleutel BMW steek je binnenkort in Apple's Wallet
Techgigant Apple en autoreus BMW hebben besloten dat je binnenkort ook je (digitale) autosleutel kan onderbrengen in je "Apple Wallet". In die digitale portefeuille van Apple kan je nu ook al bonuskaarten van winkels of vliegtuigtickets herbergen. Geen seconde te vroeg, want via Android kon je al geruime tijd je wagen ontgrendelen.
Lees verder

SsangYong zoekt nieuw baasje, Geely getipt
Het rommelt al langer aan de top van het Zuid-Koreaanse SsangYong. Moederbedrijf Mahindra & Mahindra is het merk liever kwijt dan rijk en nu zegt ook SsangYong openlijk op zoek te zijn naar een nieuwe eigenaar. Die nieuwe eigenaar moet voor een broodnodige financiƫle impuls zorgen.
Lees verder

Toyota GR Yaris heeft eigen productielijn
Videotips Hoewel de rally-afgeleide even in de koelkast werd geparkeerd, lijkt alles er op te wijzen dat de productie-GR Yaris nog steeds ready to go is. Maak echter niet de fout door te denken dat dit een subtiel aangepaste reguliere Yaris is. Zo bouwde Toyota een geheel eigen productielijn voor deze atleet. Hallucinant. Hoewel de rally-afgeleide even in de koelkast werd geparkeerd, lijkt alles er op te wijzen dat de productie-GR Yaris nog steeds ready to go is. Maak echter...
Lees verder

Officieel: Opel Mokka debuteert meteen als elektrische Mokka-e (2020)
Opel laat er geen gras over groeien: na een laatste teaser begin deze week volgt nu het eindresultaat. De nieuwe Opel Mokka oogt een pak blitser en digitaler, en debuteert meteen met een elektrische versie.
Lees verder