donderdag 11 juni 2020

Autofans: Rijtest: BMW M235i xDrive Gran Coupe (2020)

AUTOFANS
Rijtest: BMW M235i xDrive Gran Coupe (2020)
BMW heeft de Mercedes CLA bijna een decennium vrijheid gegeven in zijn territorium. Niet meer. Want de 2 Reeks Gran Coupe is hier om CLA aan de ketting te leggen. Of hij daar genoeg kwaliteiten voor in zijn mars heeft? We zoeken het uit via de M235i, de sportiefste der 2 Gran Coupes.
Lees verder

Aston Martin Vantage terug stijlvol dankzij Revenant Automotive
Toen Aston Martin in 2018 de nieuwe Vantage presenteerde was het duidelijk dat het Britse merk af wilde van haar maatpak-imago. Een keuze die niet bij iedereen in de smaak viel. Britse tuner Revenant Automotive springt voor die klanten in de bres en ontwikkelde een meer klassieke bumper die het design van de de Vantage wonderen doet.
Lees verder

Alpina frist B5 en D5 op
Een nieuwe 5 reeks dus, gelukkig, een nieuwe Aplina 5 reeks. De Alpina fünfer komt er in vier smaakjes, allemaal even lekker.
Lees verder

De lekkerste Peugeot e-208? Dat is deze Lesage 01!
Franse start-up Lesage Motors wil zich gaan moeien in het segment van de retro-roadster. Daarvoor gebruikt het elementen van de Peugeot e-208. Waardoor een elektrische 01E tot de mogelijkheden hoort. Al is er ook een 01T met turbobenzine.
Lees verder

Citroën ë-C4 staat klaar in coulissen
Citroën is klaar met een opvolger voor de klassieke C4 hatchback. Die mag meteen de C4 Cactus vervangen en zal ook ten tonele rijden in een volledig elektrische vorm. Op 30 juni krijgen we die ë-C4 te zien.
Lees verder