maandag 8 juni 2020

Autofans: Vanaf 1 september 100 km/u op ring rond Brussel

AUTOFANS
Vanaf 1 september 100 km/u op ring rond Brussel
Vanaf 1 september wordt de maximumsnelheid op de R0, de ring rond Brussel, verlaagd naar 100 km/u. Die maatregel maakte al deel uit van het klimaatplan van de Vlaamse regering, maar Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open VLD) kleeft er nu een concrete datum op.
Lees verder

Duitse overheid verplicht tankstations laadpalen te installeren
In Duitsland worden alle tankstations verplicht om ook laadpalen te installeren voor het opladen van elektrische auto's. De maatregel maakt deel uit van een plan van de Duitse overheid om de elektrische auto te promoten.
Lees verder

Ook 1.000 man personeel op straat bij Bentley
In het Verenigd Koninkrijk moet autoconstructeur Bentley 1.000 banen schrappen. De oorzaak van het banenverlies is de coronacrisis bovenop een herlanceringsplan dat in 2018 werd opgestart. Daarmee staat een kwart van de banen bij de Britse constructeur op het spel.
Lees verder

Aan de arbeid: configureer je eigen Lotus Evija!
De Britse constructeur Lotus heeft nog niet zo lang geleden zijn eerste configurator gelanceerd. Nu is die uitgebreid. Niet met zomaar de eerste de beste nieuwe versie van de Elise, maar met... de Evija, de volledig elektrische hypercar van 2.000 pk.
Lees verder

Rijtest: Audi RS 6 Avant quattro (2020)
In deze tijden van luxueuze en performante SUV's zou je haast vergeten dat automerken ook nog sportieve breaks bouwen. De Audi RS 6 Avant is er zo eentje. Wij brengen hem even in herinnering bij je met een test.
Lees verder