donderdag 18 juni 2020

Autoweek: Polestar en Koenigsegg: 'spoedig meer!'

Polestar en Koenigsegg: 'spoedig meer!'
Het Zweedse Koenigsegg en Polestar zijn een nieuwe samenwerking aangegaan, maar over concrete resultaten is nog niks bekend. De merken laten nu weten dat iedereen nog maar weinig geduld hoeft te hebben voor wat komen gaat.
Lees verder

Videoflashback: Honda Mean Mower - Maaien over Spa
Doorgaans is Honda het bedrijf van zinnige innovatie, maar heel soms springen de Japanners uit de band. In samenwerking met het Engelse TeamDynamics ontstond tijdens één zo'n springsessie de Mean Mower. De snelste grasmaaier ter wereld. Nee, serieus.
Lees verder

'BMW haalt onverwacht deel productie weg bij Nedcar'
Slecht nieuws uit Born: BMW wil naar verluidt een deel van haar productie bij VDL weghalen. De eerder aangekondigde verlenging van de X1-productie wordt naar verluidt teruggedraaid.
Lees verder

Waar kleine zakenauto's groot in kunnen zijn
Een A-segment auto, de tweede auto van het gezin, particuliere auto's. Zo worden vaak de auto's tot € 20.000,- genoemd, maar vergis je niet. De top 10 meest verkochte auto's tot € 20.000,- waren het afgelopen half jaar goed voor maar liefst 25.000 exemplaren. Dat zijn dan 25.000 zakelijk geregistreerde compacte auto's. Indrukwekkend! Reden genoeg om de top-10 eens nader te onderzoeken.
Lees verder

Mercedes-AMG E 63 4Matic vernieuwd
Dit zijn de nieuwe Mercedes-AMG E 63 4Matic en E 63 S 4Matic. Het vermogen van de 4.0 V8 blijft in beide gevallen indrukwekkend.
Lees verder