woensdag 17 juni 2020

Autoweek: Renault en Nissan verdubbelen EV-subsidie

Renault en Nissan verdubbelen EV-subsidie
Nissan komt met een extra subsidie voor de elektrische Leaf. Prijzen voor de Nissan Leaf beginnen door de subsidie bij € 28.990.
Lees verder

Vijf gebruikte EV's voor minder dan 20.000 euro
Er komen meer en meer gebruikte elektrische auto's op de markt en daar kun je nu soms ook nog een aanschafsubsidie voor krijgen. Interessant dus om eens te kijken wat je voor minder dan € 20.000 in huis haalt én waar je subsidie voor kunt ontvangen.
Lees verder

Skoda Scala - Afscheid Duurtest
De duurtest met de nuchterste Skoda van dit moment zit erop. Waar is -ie goed in, wat kan beter? Ruimte bieden natuurlijk, dat doet ook deze Skoda in overvloed. Hij schurkt meer tegen het zogenaamde C-segment aan dan zijn voorganger, de Rapid Spaceback. Maar komt door de vele liters inhoud of heeft hij meer dan dat?
Lees verder

Nieuwe variant Tesla Model S heeft enorme actieradius
De Tesla Model S Long Range Plus betreedt de Amerikaanse markt en nu is het geteste rijbereik ook bekend. Dat komt uit op ruim 640 kilometer volgens EPA.
Lees verder

BMW M5 én M5 Competition officieel strakgetrokken
Na de reguliere 5-serie krijgt nu ook rijdende legende M5 een opgefriste neus en kont toebedeeld. De M5 Competition keert ook terug, maar wie op meer vermogen rekent, wordt teleurgesteld.
Lees verder