dinsdag 30 juni 2020

Autoweek: Tecnomar for Lamborghini 63: boot met Sián-genen

Tecnomar for Lamborghini 63: boot met Sián-genen
Lamborghini en The Italian Sea Group hebben de handen ineen geslagen en dit is het resultaat. Een boot met stijlelementen van de Lamborghini Sián.
Lees verder

Byton trekt aan de handrem voor reorganisatie
Het jonge Chinese merk Byton lijkt in zwaar weer te verkeren. Byton verklaart dat het de boel stillegt voor een herorganisatie, om de klap van de coronacrisis op te kunnen vangen.
Lees verder

Splinternieuwe Citroën C4 in detail!
Dít is de nieuwe Citroën C4. Hij vervangt zowel de C4 Cactus als de in 2018 verdwenen C4. Is er helemaal elektrisch, maar ook met benzine- en dieselmotoren.
Lees verder

Vijf leuke gebruikte Targa's (en een T-top)
Na de snikhete dagen van vorige week komt er nu weer wat wisselvalliger zomerweer aan. Open of dicht rijden? Hoog tijd om eens naar gebruikte Targa's te kijken!
Lees verder

Citroën C5 Aircross - Afscheid duurtest
Met het inleveren van de Citroën C5 Aircross hebben we alle drie de technisch identieke SUV's van Peugeot, Citroën en Opel als duurtester gehad. Van de Peugeot 3008 reden we de 180 pk BlueHDI, van de Opel Grandland X de 1.2 Turbo met 130 pk en de afgelopen maanden reden we de C5 Aircross als 180 pk benzine, de PureTech 180. Een terugblik op de laatste, maar eigenlijk op alle drie, want dat leidt tot interessante inzichten.
Lees verder