woensdag 24 juni 2020

Autoweek: Vakantie geannuleerd? Ga toch kamperen!

Vakantie geannuleerd? Ga toch kamperen!
Thuis blijven kan natuurlijk heel leuk zijn, maar nog veel leuker is het als je last minute tóch een mooie kampeerreis kunt maken. AutoWeek heeft samen met BOVAG een vouwwagen, een caravan én twee campers klaar staan. We kunnen dus vier stellen of gezinnen blij maken deze zomer!
Lees verder

Volkswagen Arteon - Eerste kennismaking
De Volkswagen Arteon is inmiddels zo'n drie jaar onder ons en dat betekent dat de tijd rijp is voor een facelift. Tijdens het vernieuwen van de Arteon heeft Volkswagen meer gedaan dan her en der een lijntje aanpassen. Er komt namelijk een compleet nieuwe carrosserievariant bij én er zijn zelfs twee heel interessante aandrijflijnen geïntroduceerd!
Lees verder

Bentley Bentayga warmt op voor vernieuwde Bentayga
Bentley laat een teaser zien van de vernieuwde Bentayga. De nieuwe SUV wordt binnenkort al gepresenteerd.
Lees verder

Nieuwe Ford F-150 vanboven
Ford laat een nieuwe teaser van de F-150 zien. De onthulling van de nieuwe populaire pick-up is dan ook nabij.
Lees verder

Achtergrond: Kia over innovatieve iMT-transmissie
Motoren ontwikkelingschef Michael Winkler trok namens Kia het spreekwoordelijke doek van het iMT-systeem. De intelligent Manual Transmission biedt maatwerk voor de Europese autorijder. De techniek krijgt zijn debuut op de Ceed-modelfamilie met de nieuwe mild hybride 1.6 CRDI-motor. Later dit jaar komt iMT ook op de vernieuwde versie van de Rio met mild-hybride 1.0 T-GDI-benzinemotor. Andere modellen volgen.
Lees verder