dinsdag 23 juni 2020

Autozine: Kia lanceert UVO Connect Phase II

Kia lanceert UVO Connect Phase II
Kia komt met een grote update van UVO Connect. Het vernieuwde Phase II-systeem biedt een aantal nieuwe functies en online diensten en werkt op basis van extra nauwkeurige data. UVO Connect Phase II wordt in de loop van dit jaar uitgerold in Europa.
Lees verder

BMW introduceert i3 For the Oceans
BMW introduceert de i3 For the Oceans Edition. In totaal worden honderd stuks van deze speciale editie geproduceerd. Het is een rijk uitgeruste versie met enkele speciale kenmerken in uiterlijk en interieur, die verwijzen naar het doel waaraan de kopers een bijdrage leveren. Bij de aanschafprijs is een donatie van 1.000 euro inbegrepen die ten goede komt aan een organisatie, die zich inspant voor het opruimen van plastic en schonere oceanen.
Lees verder

CUPRA Ateca vernieuwd voor modeljaar 202
De CUPRA Ateca is vernieuwd en verfijnd. CUPRA's sportieve SUV heeft een nog krachtiger vormgeving, de sportieve standaarduitrusting is uitgebreid en hij heeft de nieuwste connectiviteits- en assistentiesystemen aan boord. Samen met zijn 221 kW/300 pk sterke TSI-krachtbron, standaard vierwielaandrijving en adaptieve onderstelregeling (Dynamic Chassis Control) is hij meer dan voorheen een performance-SUV voor fijnproevers.
Lees verder

Jaguar I-PACE verbeterd voor 2020
De Jaguar I-PACE is vanaf modeljaar 2020 sneller op te laden en heeft een nieuw infotainmentsysteem. Jaguar levert de I-PACE nu standaard met een 11 kW on-board lader, waardoor klanten met een 3-fase-aansluiting sneller kunnen laden. Met een 11 kW wallbox is een uur laden goed voor 53 kilometer bereik (WLTP). Dankzij de laadtijd van 8,6 uur kan de batterij nu gedurende de nacht volledig worden opgeladen. Via een 50 kW snellader wordt iedere 15 minuten 63 kilometer actieradius bijgeladen. Via een 100 kW snellader is dat 127 kilometer per kwartier laden. Het exterieurdesign is verfijnd met nieuwe Atlas Grey afwerking van de grille.
Lees verder

Personeel Volkswagen test ID.3
Voor een aantal medewerkers van Volkswagen AG begint de e-mobiliteit van morgen vandaag. Zij gaan de volledig elektrische Volkswagen ID.3 gedurende enkele weken testen op dagelijkse bruikbaarheid, voordat de levering begin september 2020 officieel start. In totaal zijn 150 Volkswagens ID.3 die in Zwickau zijn gebouwd, gereserveerd voor medewerkers van de drie fabrieken. Zij gaan de autos rijden onder praktijkomstandigheden om geanonimiseerde gegevens over het gebruik en het rijgedrag van de ID.3 te vergaren.
Lees verder

Ford biedt nieuwe online diensten
Ford heeft een aantal diensten voertuigen met internet-verbinding gratis beschikbaar gesteld aan Europese klanten; hiermee kunnen bestuurders belangrijke functies in hun auto bedienen en controleren via hun smartphone. Het FordPass Connect-modemabonnement is beschikbaar voor nieuwe en bestaande Fords die zijn uitgerust met een FordPass Connect-modem.
Lees verder

Suzuki Vitara Hybrid kost 24.499 euro
Suzuki maakt de prijzen bekend van de Suzuki Vitara Smart Hybrid. De SUV van Suzuki met de nieuwe Smart Hybrid-aandrijflijn is leverbaar vanaf 24.499 euro. Vanaf juli 2020 staat de gewijzigde Suzuki Vitara Smart Hybrid bij de dealer.
Lees verder