donderdag 4 juni 2020

Autozine: Polestar werkt samen met Plugsurfing

Polestar werkt samen met Plugsurfing
Polestar werkt in Europa samen met Plugsurfing om het laadgemak van elektrische autos bij publieke laadpalen te verbeteren. Het partnership is begonnen vlak voor de start van de marktintroductie van de Polestar 2, waarvan de eerste exemplaren over een aantal maanden aan klanten worden geleverd. De overeenkomst is de volgende operationele stap in het uitrollen van het merk Polestar in Europa.
Lees verder

Citroen lanceert C5 Aircross C-Series
Citroen lanceert van de C5 Aircross nu ook een C-Series uitvoering. De C staat voor Citroen, het comfort van het merk en het karakter van de auto. Dat uit zich in het gebruik van nieuwe kleuren, materialen en meer comfort. Citroen introduceerde eerder al een C-Series uitvoering van de C3 Aircross, de C4 Cactus en de nieuwe C3. De C5 Aircross C-Series is per direct leverbaar vanaf 36.550 euro.
Lees verder

BMW introduceert nieuwe 4-Serie Coupe
BMW introduceert de nieuwe 4-Serie Coupe. In het design van de nieuwe BMW 4-Serie Coupe komt de vertrouwde styling van sportieve tweedeursmodellen alsook de nieuwe ontwerptaal van BMW tot uiting. Het aantal lijnen is beperkt en BMW past strakke lijnen gecombineerd met grotere vlakken toe. De marktintroductie van de vernieuwde 4-Serie Coupe is in oktober 2020. De productie vindt plaats in de BMW fabriek in Dingolfing. Prijzen maakt BMW later deze zomer bekend.
Lees verder

Hyundai onthult nieuwe Santa Fe 2020
Hyundai heeft de eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe Santa Fe. Het vlaggenschip van Hyundai in Europa belooft een scala aan nieuws en hybride-aandrijflijnen. Het is de eerste Hyundai in Europa op basis van het nieuwe Hyundai-platform, van de derde generatie. Daardoor zouden de prestaties, efficientie en veiligheid zijn verbeterd. Deze verbeteringen komen vlak voor de twintigste verjaardag van de oudste SUV van Hyundai.
Lees verder

Volkswagen kondigt Arteon 2020 aan
Volkswagen blikt vooruit op de nieuwe Arteon. Naast de klassieke Gran Turismo gaat Volkswagen in de toekomst een tweede carrosserievariant introduceren in de vorm van een Shooting Brake.
Lees verder

Toyota start productie 1.5-liter TNGA
Toyota Motor Manufacturing Poland (TMMP) in Jelcz-Laskowice is begonnen met de productie van de nieuwe generatie 1,5-liter benzinemotor die is ontworpen als onderdeel van Toyotas New Global Architecture (TNGA). De moderne 1,5-liter driecilinder is het kleine broertje van de 2,0-liter motor die al vanaf september 2019 in dezelfde fabriek wordt geproduceerd.
Lees verder

4.000 euro subsidie op elektrische auto
De overheid geeft 4.000 euro subsidie op elektrische autos Elektrische personenautos met een aanschafprijs tussen 12.000 euro en 45.000 euro komen in aanmerking voor een aanschafpremie, mits gekocht door een particulier dan wel in een constructie met private lease.
Lees verder