zondag 7 juni 2020

Autozine: Porsche presenteert 911 Heritage Edition

Porsche presenteert 911 Heritage Edition
Porsche presenteert de 911 Targa 4S Heritage Design Edition. Dit model wordt in een oplage van 992 exemplaren geproduceerd. Hij combineert al het goede van de nieuwe 911 Targa met designelementen uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw. De 911 Targa 4S Heritage Design Edition is de eerste van een reeks van vier modellen die de Porsche Exclusive Manufaktur in het kader van de Heritage Design strategie op de markt gaat brengen.
Lees verder

Kia introduceert vernieuwde Picanto
De Kia Picanto is vernieuwd voor modeljaar 2020. Het compacte model krijgt niet alleen een opgefrist in- en exterieurdesign, maar ook nieuwe motoren en een geavanceerde transmissie. Hij maakt daarnaast ruimte voor een aantal nieuwe technologieen uit hogere segmenten. De vernieuwde Kia Picanto komt in het vierde kwartaal van dit jaar naar Nederland.
Lees verder

Mitsubishi geeft stapelvoordeel op SUVs
De Mitsubishi ASX, Eclipse Cross en Outlander PHEV zijn nu tijdelijk leverbaar met stapelvoordeel dat kan oplopen tot 3.500 euro. Het voordeel is opgebouwd uit een prijsverlaging die geldt per 1 juli 2020, inclusief een voorraadkorting en extra zomervoordeel bij registratie op uiterlijk 31 juli 2020.
Lees verder

Mercedes vervoert grondstof per trein
Bij de implementatie van zijn duurzame bedrijfsstrategie zet Mercedes-Benz Cars de volgende stap richting CO2-neutrale mobiliteit: in samenwerking met Deutsche Bahn is al het vervoer per spoor begin dit jaar overgeschakeld op een CO2-vrije energievoorziening. Het productiemateriaal voor de Mercedes-Benz personenwagenfabrieken in Duitsland en de fabriek in Kecskemet (Hongarije) wordt nu over het spoor vervoerd op groene stroom.
Lees verder

Peugeot 508 nu als Avantage Series
De Peugeot 508 wordt na de zomer leverbaar met de PureTech 130 EAT8 motor. Hiermee wordt de Peugeot 508 voor een grotere doelgroep bereikbaar. Wie echter voor hetzelfde maandbedrag een Peugeot met de veel sterkere PureTech 180 EAT8 wil rijden, kiest nu een 508 Avantage Series: een aanbieding waarbij men vrijwel direct kan instappen in een Peugeot 508 of 508SW uit voorraad. De Avantage Series vanafprijzen (fiscale waarde) zijn 32.180 euro voor de sedan en 33.780 euro voor de stationcar.
Lees verder

Autotest: Audi A3 Sportback
Al drie generaties lang biedt Audi met de A3 een bijzondere auto aan. De A3 lijkt een doorsnee middenklasser, maar biedt in feite alles behalve gemiddelde kwaliteiten. De Audi A3 scoort ver bovengemiddeld als het gaat om vormgeving, materialen en verfijning. Weet ook de vierde generatie van de A3 zich te verheffen boven het gemiddelde?
Lees verder

Volvo-fabriek in Chengdu is duurzaam
De fabriek van Volvo Cars in Chengdu, de grootste fabriek in China van de Zweedse fabrikant, draait vanaf nu volledig op duurzame energie. Daarmee is het aandeel van het gebruik van duurzame energie in het wereldwijde productienetwerk van het bedrijf gestegen naar 80 procent.
Lees verder