donderdag 25 juni 2020

Autozine: Toyota Yaris ook als Business Plus

Toyota Yaris ook als Business Plus
De volledig nieuwe, vierde generatie Toyota Yaris die komende zomer bij de Nederlandse dealers arriveert, is vanaf nu ook te bestellen in de uitvoering Business Plus. Deze versie is gericht op zakelijke rijders en combineert een uitgebreide uitrusting met een extra gunstige fiscale waarde voor een zo laag mogelijke bijtelling als de zakenauto ook prive gebruikt wordt.
Lees verder

Alfa Romeo bestaat 110 jaar
Alfa Romeo viert zijn 110-jarig jubileum. De deuren van het historische museum in Arese zijn daarom opnieuw geopend met inahctneming van alle huidige gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen. Het merk nodigt fans van over de hele wereld uit om nieuwe delen van het museum te zien, te genieten van exclusieve videocontent en online deel te nemen aan de festiviteiten.
Lees verder

Volkswagen introduceert Arteon Shooting
De Volkswagen Arteon is vernieuwd. Het design is aangepast, het interieur is geheel nieuw en de Arteon krijgt nu ook plug-in hybridetechnologie. Een primeur is er voor de Arteon Shooting Brake, die voor het eerst zijn opwachting maakt. In dit model smelt de progressieve Arteon-lijnvoering samen met de functionaliteit en ruimte van een stationcar. De nieuwe Arteon en Arteon Shooting Brake worden dit najaar op de markt verwacht.
Lees verder

Opel introduceert nieuwe Mokka
Opel introduceert de volledig nieuwe Mokka. De tweede generatie is bijzonder efficient, compacter dan voorheen en naar wens beschikbaar met volledig elektrische aandrijving. De nieuwe Mokka is 12,5 cm korter dan zijn voorganger, maar heeft een fractioneel langere wielbasis (+2 mm). De auto biedt vijf zitplaatsen en een bagageruimte (350 liter) die vergelijkbaar is met die van zijn voorganger. Het ontwerp verrast met zijn proporties, korte overgangen, krachtige postuur en oog voor detail.
Lees verder

Hyundai start productie i10 N Line
Hyundai heeft de productiestart aangekondigd van de N Line-uitvoering van de nieuwe i10. De eerste exemplaren van deze sportieve compacte auto rollen binnenkort van de band in de Hyundai-fabriek Hyundai Assan Otomotiv Sanayi in Izmit, Turkije. De Hyundai i10 N Line verschijnt deze zomer in de showroom. Zijn vanafprijs: 19.795 euro.
Lees verder

Suzuki S-Cross Smart Hybrid kost 24.999
Suzuki maakt de prijzen bekend van de S-Cross Smart Hybrid. De crossover van Suzuki met de nieuwe Smart Hybrid-aandrijflijn is leverbaar vanaf 24.999 euro. Vanaf juli 2020 staat de nieuwe Suzuki S-Cross Smart Hybrid bij de dealer.
Lees verder

Autozine app v2.0 gelanceerd
Autozine heeft versie 2.0 van de gelijknamige app voor iOS gelanceerd. De eerste app stond al bijna 10 jaar in de AppStore en daarom was het tijd voor een nieuwe versie. Dit keer worden zowel de iPhone als iPad ondersteund. Bovendien is de vormgeving aangepast aan de nieuwste versie van het besturingssysteem voor de iPhone en iPad, inclusief ondersteuning voor dark mode. Autozine v2.0 is gratis en per direct te downloaden van de Apple AppStore.
Lees verder