woensdag 8 juli 2020

Autofans: Rij-impressie: Polestar 2 (2020)

AUTOFANS
Rij-impressie: Polestar 2 (2020)
Drie jaar geleden bouwde Volvo zijn sportieve dochter Polestar om tot elektrisch "performance"-merk, vandaag is het tweede product eindelijk aangekomen. En in tegenstelling tot de Polestar 1 is deze Polestar 2 geen plug-inhybride, maar een volledig elektrisch model. Hoog tijd voor een diepgaande kennismaking.
Lees verder

België is absoluut niet klaar voor zelfrijdende auto
Volgens adviesbureau KPMG is België hoegenaamd niet klaar voor de zelfrijdende auto. Mede door de slechte wegen, gevaarlijke kruispunten en politieke valkuilen wordt er een vernietigend rapport geschetst. Resultaat? Op een internationale lijst strandden we op de 21ste plaats. Ter informatie: Nederland staat op stek 2 in de lijst.
Lees verder

Schrijf je nu in voor de Autofans Endurance Karting! (08/08)
Deze zomer trekken we bij Autofans opnieuw onze kartingoutfit aan om twee uur lang wiel tegen wiel te strijden voor de overwinning. Jawel, de Autofans Endurance trekt weer naar Inkart. Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!
Lees verder

Flauw: Audi Q4 Sportback e-tron concept (2020)
Hoewel collectief autoland er van uit ging dat Audi vandaag de productieversie van de Q4 e-tron naar voren zou schuiven, besloot het merk met de vier ringen eerst nóg een conceptvariant uit haar hoed te toveren. Die Q4 Sportback moet het minder praktische maar meer gestileerde broertje van de reguliere Q4 e-tron gaan worden en ons warm houden tot de lancering van de Q4 e-tron in... 2021. Flauw hoor Audi.
Lees verder

Cupra el-Born leent elektrische auto van Seat
Cupra, het sportieve dochtermerk van Seat, is toe aan zijn eerste elektrische auto: de el-Born. Inderdaad, een conceptmodel dat moederhuis Seat eerder al voorstelde, maar dan met bronzen accenten. En een zwaardere batterij.
Lees verder