zaterdag 4 juli 2020

Autoweek: Audi A4 – Mazda 6 - Dubbeltest

Audi A4 – Mazda 6 - Dubbeltest
Audi heeft de A4 een make-over gegeven, en een fikse ook. De auto is klaarblijkelijk nog altijd belangrijk genoeg om hem bij de tijd te houden. Maar is het voldoende om een vaste waarde als de Mazda 6 op afstand te houden?
Lees verder

'Wereldwijde autoverkoop levert 17,2 in'
Met wederom een maand achter de rug waarbij het coronavirus nog steeds invloed heeft op de autoverkoop, waagt een nieuwe grote club zich aan de voorspelling over hoe dramatisch de eindstand van dit jaar zal zijn.
Lees verder

Honda E - Achteruitkijkspiegel
Michiel Willebrands wordt niet snel enthousiast van een elektrische auto maar als hij hoort dat zijn gesprekspartner in de guitige Honda E rijdt, verandert dat. Dat komt natuurlijk ook door het vriendelijke retro-achtige uiterlijk van de E. En als Michiel en Stéphan het over auto's hebben, dan gaat het al gauw over oude auto's. In de nieuwste AutoWeek Classics gaat het over de Simca 1100 Ti en de Peugeot 205 GTI, die beide zeer veel voor het fenomeen hot hatch betekend hebben. Terug naar het ...
Lees verder

Back to basics: Opel Zafira Life
Opel heeft sinds begin vorig jaar twee personenversies van zijn Vivaro-bus: de Vivaro Combi en de Opel Zafira Life. De Vivaro Combi is de iets versimpelde versie met bijvoorbeeld zitbanken in plaats van losse stoelen en andere luxe die van de lijst verdwijnen, maar is die Zafira Life zijn meerprijs ook echt waard?
Lees verder

In het Wild: Fiat Panda Cabrioni
Een originele Panda in het wild tegenkomen is al vrij bijzonder anno 2020, maar een Panda Cabrioni al helemaal! Deze stond in Amsterdam.
Lees verder