Doorgaan naar hoofdcontent

Autozine: Suzuki introduceert Across

Suzuki introduceert Across
Suzuki introduceert een nieuw topmodel: de Across. De Across is een grote SUV die wordt aangedreven door een plug-in hybrid motor. De Suzuki Across is het eerste model dat door Toyota Motor Corporation wordt aangeleverd in het kader van een samenwerkings-overeenkomst tussen Suzuki Motor Corporation en Toyota Motor Corporation. Aan het eind van het derde kwartaal van 2020 vindt de marktintroductie plaats van de nieuwe Suzuki Across. De prijzen van de auto worden tijdens de marktintroductie bekendgemaakt.
Lees verder

Nieuw instapmodel voor Kia e-Soul
Kia breidt het aanbod van de volledig elektrische e-Soul uit met nieuwe technologie en nieuwe uitvoeringen. De volledig elektrische e-Soul is nu ook beschikbaar met een 100 kW (136 pk) elektromotor in combinatie met een compact 39,2 kWh batterijpakket. Standaard krijgen alle e-Souls voortaan een 11 kW 3-fase on-board lader, waarmee het batterijpakket nu tot drie keer zo snel wordt opgeladen.
Lees verder

Maserati ontwikkelt Nettuno motor
Maseratis nieuwe tijdperk wordt ingeluid met een nieuwe motor, maar met conventionele brandstof. Deze nieuwe verbrandingsmotor is het kloppende hart van de MC20 supersportwagen die in september zijn wereldpremiere beleeft. De motor is ontworpen in Modena, in het Maserati Innovation Lab aan de Via Emilia Ovest en de workshops aan de Via Delle Nazioni (de historische basis van Maserati Corse), en is ontwikkeld in het Engine Hub, gelegen aan de beroemde Viale Ciro Menotti waar de motor ook zal worden gebouwd.
Lees verder

Citroen C1 tijdelijk als JCC
Na de Citroen e-Mehari Art Car en C3 JCC+ lanceert Citroen opnieuw een speciale editie die ontworpen is in samenwerking met de Franse modeontwerper Jean-Charles de Castelbajac. Het betreft de nieuwe Citroen C1 JCC+ met unieke details, kleurrijke stijlelementen en een extra rijke uitrusting.
Lees verder

Autotest: Audi RS6 Avant
Stationcars zijn veelzijdige auto's. Ze bieden de luxe en verfijning van een gewone auto en voegen daar een flinke hoeveelheid extra ruimte aan toe. Bij Audi kan er echter nog een extra dimensie aan worden toegevoegd. Sinds jaar en dag biedt Audi namelijk een variant aan die de prestaties van een volbloed sportwagen levert. Maak kennis met de vierde generatie van de Audi RS6 Avant.
Lees verder

Polestar opent vier Spaces in Nederland
Polestar, het elektrische automerk uit Zweden, opent nog dit jaar vier Polestar Spaces op Nederlandse bodem. De Spaces, tot op de millimeter ontworpen vanuit de designfilosofie van Polestar, geven op populaire locaties in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Leidschendam uiting aan de innovatieve en klantgerichte benadering van het merk. Ze verweven minimalistisch design met een gestroomlijnde, digitale klantreis en service.
Lees verder

Volkswagen Golf nu ook als R-Line
De sportiviteit van R-Line spreekt tot de verbeelding, zeker bij Golf-rijders. Het enthousiasme is zelfs zo groot, dat Volkswagen nu heeft besloten om de Golf R-Line als zelfstandig model in het gamma op te nemen. De nieuwe Golf R-Line heeft een herkenbare, sportieve uitstraling en is er met een keuze uit benzine- (ook mild hybrid) en dieselmotoren. Hij is leverbaar vanaf 33.715 euro.
Lees verder