vrijdag 31 juli 2020

Prijsvraag Britse GP: win het RBR Max Verstappen oranje T-shirt!

Prijsvraag Britse GP: win het RBR Max Verstappen oranje T-shirt!
Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.com. 
Lees verder

Red Bull met updates naar Silverstone. Max: 'Afwachten hoeveel we vooruit gaan'
Na de eerste drie Grands Prix is duidelijk dat Mercedes het te kloppen team is. In de hoop de strijd met het Duitse team aan te kunnen gaan, brengt Aston Martin Red Bull Racing nieuwe updates voor de RB16 mee naar Groot-Brittannië. Met name tijdens de kwalificatie in Hongarije kwam Red Bull nog te kort. Max: "Het is afwachten hoeveel vooruitgang we sinds Hongarije geboekt hebben. Maar het is geen kwestie die we even een in week hebben opgelost. Natuurlijk is Mercedes dominant. Hoe...
Lees verder

Sergio Perez test positief op coronavirus, mist Britse Grand Prix
Sergio Pérez zal dit weekend niet deelnemen aan de Grand Prix van Groot-Brittannië. De dertigjarige Mexicaan werd donderdag positief getest op COVID-19 en zal hierdoor de wedstrijd op Silverstone aan zich voorbij moeten laten gaan. Uit een eerdere test bleek het resultaat 'niet eenduidig' te zijn, waarop de Racing Point-coureur opnieuw getest werd en uit voorzorg in quarantaine verbleef.
Lees verder