maandag 10 augustus 2020

Autofans: Hofele sleutelt aan Mercedes GLE Coupé

AUTOFANS
Hofele sleutelt aan Mercedes GLE Coupé
Ook Hofele zit niet stil in de tuningwereld. De Duitse Mercedes-specialist waagt zich deze keer aan een iets discretere interpretatie van de GLE Coupé dan de GLE die het een tijdje geleden onder handen nam.
Lees verder

Ioniq wordt submerk van Hyundai
Omwille van het steeds grotere doorwegen van de elektrische modellen op het autolandschap heeft Hyundai besloten om van Ioniq een submerk te maken.
Lees verder

Rijtest: Skoda Octavia Combi 2.0 TDI (2020)
De Skoda Octavia is het belangrijkste model van het Tsjechische merk uit de VW-Groep. In de aanloop naar zijn 25-jarig bestaan lanceert Skoda de vierde generatie. Eerst als break, want die doet het beter dan de berline bij ons.
Lees verder

Cadillac Lyriq kondigt elektrische Cadillacs aan
Cadillac zal in de komende jaren dienen als uitstalraam voor de elektrische voertuigen die het Amerikaanse concern GM wil ontwikkelen. De eerste die in de etalage komt te staan is deze Lyriq.
Lees verder

70 jaar Seat in 7 speciale modellen
SEAT viert dit jaar haar 70e verjaardag. Maar wat graag waren wij met een Leon naar hun feestelijkheden in Barcelona geroadtript maar de omstandigheden beslisten daar anders over. Neemt niet weg dat we nog altijd virtueel doorheen de SEAT-tijdlijn kunnen wandelen.
Lees verder