donderdag 20 augustus 2020

Autofans: Waan jezelf rallypiloot in deze Ford MS-RT-busjes

AUTOFANS
Waan jezelf rallypiloot in deze Ford MS-RT-busjes
Ford heeft de Transit, Tourneo en hun Connect-versies langs bestelwagenspecialist MSRT gestuurd voor een optische kuur. Het resultaat zijn deze rally-geïnspireerde busjes. Altijd al Sebastien Ogier willen zijn?
Lees verder

Officieel: Rally van Ieper wordt WRC-afsluiter
Champagnekurken knallen in West-Vlaanderen, want de Rally van Ieper krijgt internationale bevestiging nu het WRC de rally toevoeg aan het officiële programma.
Lees verder

Porsche Taycan krijgt update, acceleert nu sneller
Wie in 2021 een Taycan koopt, krijgt daar een update bovenop waardoor de wagen sneller accelereert, upgrades krijgt voor het opladen en nog wat kleine veranderingen ziet gebeuren.
Lees verder

Rijtest: Audi RS Q8 (2020)
Een rationele keuze of sluitende businesscase is een auto als de Audi RS Q8 niet. Nee, dit soort SUV's is voor ingenieurs een uithangbord. Een visitekaartje om te zien dat ze met zware gewichten en onhandige afmetingen toch nog een Nürburgringmachine kunnen bouwen. Maar wat deze Audi RS Q8 op de openbare weg zegt?
Lees verder

Volkswagen viert productiestart ID.4
In Duitsland zijn ze blij, want Volkswagen start de productie van de ID.4. Op echte officiële beelden is het nog altijd wachten, al kan je wel al wat sneak-peaken in de lanceringsvideo.
Lees verder