vrijdag 28 augustus 2020

Autoweek: Abarth komt met gelimiteerde 595 Scorpioneoro

Abarth komt met gelimiteerde 595 Scorpioneoro
Abarth komt met een nieuwe gelimiteerde versie van de 595: zijn extreme versie van de Fiat 500. Met de Scorpineoro maakt Abarth een dikke knipoog naar een exclusieve voorvader.
Lees verder

Compacte auto's Fiat Chrysler komen op PSA-platform
De fusie van Fiat Chrysler Automobiles en Groupe PSA is nog in de maak, maar het eerste wapenfeit is al bekend. De toekomstige compacte auto's van FCA komen op het (e)CMP-platform van PSA te staan.
Lees verder

Kia Ceed (tijdelijk) niet als diesel beschikbaar
De nieuwe Kia Ceed weet veel kopers te trekken, maar die moeten het echter sinds deze maand zonder dieselmogelijkheid stellen.
Lees verder

Facelift Friday: Audi Q5
Ooit was Audi de uitschieter als het gaat om het formaat van grilles, maar tegenwoordig zijn er legio merken (BMW, we kijken naar jou) die de dure Volkswagen-tak op dit vlak weten te benaderen. Dat kan Audi zich natuurlijk niet laten gebeuren, dus kreeg de Q5 bij z'n facelift gewoon een nóg grotere grille.
Lees verder

Jeep Grand Wagoneer blijkt (voorlopig) concept
Een kleine teleurstelling voor Jeep-liefhebbers: de Jeep Grand Wagoneer die op 3 september wordt onthuld, is anders dan verwacht geen productieversie. De onthulling van de nieuwe concept-car wordt bijgestaan door de introductie van de plug-inhybride Wrangler 4Xe.
Lees verder