Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: ANWB: 40 procent minder pechhulp over de grens

ANWB: 40 procent minder pechhulp over de grens
De ANWB hoefde deze zomer tot nu toe 40 procent minder pechhulp te verlenen aan Nederlanders in de populaire Europese vakantielanden dan vorig jaar.
Lees verder

Volvo noteerde prima verkoopcijfers in juli
Volvo heeft in juli een opvallend goede verkoopmaand gedraaid. Het merk verkocht niet alleen meer auto's in Europa, ook in China en in de Verenigde Staten namen de verkoopaantallen toe ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar.
Lees verder

Shelby GT500 nog krachtiger met Carroll's handtekening
Shelby heeft met de 'standaard' GT500 de grenzen van de Ford Mustang al aardig verlegd, maar het kan altijd gekker. Dat bewijst het nu met deze 'Signature Edition'.
Lees verder

Belgische autoverkoop in juli bijna op oud niveau
In Belgiƫ werden in juli nog maar net iets minder nieuwe auto's op kenteken gezet dan vorig jaar in diezelfde maand. Over het hele jaar tot nu toe gezien blijft het er uiteraard nog wel slecht voorstaan.
Lees verder

Franse autoverkopen trekken verder aan
Europa klimt langzaam maar zeker uit het coronadal, en dat heeft uiteraard een positieve uitwerking op de het consumentengedrag. In Frankrijk namen de autoverkopen in juli met een kleine 4 procent toe en daarmee wordt de in juni ingezette stijgende lijn doorgezet.
Lees verder