vrijdag 7 augustus 2020

Autoweek: Cadillac start elektrisch offensief met Lyriq concept-car

Cadillac start elektrisch offensief met Lyriq concept-car
General Motors lijkt wakker te zijn geschut en komt in rap tempo met verschillende EV's. Naast een toekomstige elektrische Hummer, worden ook Cadillacs vol met elektromotoren en batterijen gestopt. Deze volledig elektrische Lyriq concept-car is het startschot voor het elektrische pad dat Cadillac gaat bewandelen.
Lees verder

Ook Carlos Ghosn getroffen door ramp Beiroet
Voormalig Nissan- en Renault-topman Carlos Ghosn ziet zich na zijn afzetting, arrestatie en spectaculaire ontsnapping opnieuw geconfronteerd met tegenslag. In de enorme explosie, die dinsdag de haven van Beiroet verwoestte en tientallen mensen het leven kostte, liep ook de villa van Ghosn schade op.
Lees verder

'VVD Amsterdam wil parkeerkorting elektrische auto's'
In Amsterdam heeft de fractie van de VVD gevraagd om de parkeertarieven en -vergunningen voor eigenaren van een elektrische auto te verlagen.
Lees verder

Nu ook vier jaar garantie voor Volkswagen en Skoda
Bij de mainstream-merken van de Volkswagen Groep was er een merkwaardig verschil als het gaat om garantie. Bij Seat kreeg je vier jaar, bij Volkswagen en Skoda de helft. Dat wordt nu rechtgezet.
Lees verder

Lexus ES krijgt lithium-ion-accu in Japan
De Lexus ES 300h levert z'n nikkel-metaalhybride-accu in Japan in voor een lithium-ion-exemplaar. De stap levert een verbetering voor het verbruik op, maar hoeven we in Europa voorlopig niet te verwachten.
Lees verder