vrijdag 7 augustus 2020

Autoweek: Duitse autoverkoop blijft achterlopen op 2019

Duitse autoverkoop blijft achterlopen op 2019
Na veel andere landen is nu ook duidelijk hoe de verkoopmaand juli in Duitsland verlopen is. De Duitse autoverkoop blijft achterlopen op die van 2019.
Lees verder

Volkswagen-topman Herbert Diess zelf op vakantie met ID.3
Wie onderweg naar z'n Italiaanse vakantiebestemming een Volkswagen ID.3 tegenkomt, moet even goed naar binnen kijken. De kans is namelijk groot dat Volkswagen-topman Herbert Diess zelf achter het stuur zit!
Lees verder

Ford teast nogmaals Puma ST
Ford gooit er op deze mooie, warme dag nog maar eens een teaser van z'n 'hot-SUV' Puma ST tegenaan. Goed nieuws voor wie zich zorgen maakt over de milieu-impact van zo'n high-performance-model: hij is hartstikke groen!
Lees verder

Mini Cooper S Works - Op de Rollenbank
Volgens de officiële gegevens heeft de Mini Cooper S Works 'gewoon' 163 pk, net als een Mini Cooper S. Dat heeft ermee te maken dat het Works-pakket in deze jaren pas later werd geïnstalleerd. Dat betekent ook dat er vaak auto's worden aangeboden als 'Works', maar dat helemaal niet zijn. Pieter van Luipen komt met zijn Works naar de rollenbank om eens te laten controleren of hij wel een echte heeft gekocht.
Lees verder

Mitsubishi's Masuko legt ook rol als bestuursvoorzitter neer
Mitsubishi-veteraan Osamu Masuko legt na z'n rol als CEO nu ook z'n positie als bestuursvoorzitter neer. Z'n gezondheid zou de reden zijn om een stap terug te doen.
Lees verder