zaterdag 1 augustus 2020

Autoweek: Facelift Friday: Volkswagen (Passat) CC

Facelift Friday: Volkswagen (Passat) CC
Volkswagen heeft als concern de keuze uit een breed scala aan merken om nieuwe modellen onder thuis te brengen. De wat duurdere exemplaren eindigen al heel snel bij de luxetak Audi, maar af en toe heeft Volkswagen zin om onder de eigen merknaam met iets bijzonders te komen. Een voorbeeld daarvan is de Passat CC, die na z'n facelift ineens kortweg 'CC' heette.
Lees verder

Opel Vivaro ook als 4X4 leverbaar
Opels overname door PSA heeft er onder andere voor gezorgd dat in een zeer kort tijdsbestek het bestelgamma van Opel op de schop is gegaan. Door het nieuwe Franse moedermerk maakt de Opel Vivaro voor het eerst in zijn leven kennis met 4X4-expert Dangel.
Lees verder

'Moederbedrijf Jaguar Land Rover noteert diep rode cijfers'
Het is ondertussen geen groot geheim meer dat de coronacrisis nogal huishoudt in de automarkt. Hierdoor wordt het ene mark harder geraakt dan het ander. Jaguar Land Rover is één van de merken die de hardste klappen ontvangt, getuige de nieuwe kwartaalcijfers van moederbedrijf Tata.
Lees verder

Ford Focus vs. Seat Leon - Dubbeltest
De nieuwe Seat Leon mikt net als zijn voorgangers op de dynamische hoek van het C-segment. Maar daar staat natuurlijk ook de ijzersterke Ford Focus. Welke is beter?
Lees verder

Porsche 911 Turbo S - Achteruitkijkspiegel
We maken in een Porsche 911 Turbo S de Haarlemmermeer onveilig en bespreken het nieuws. Zullen we Mitsubishi in Europa gaan missen, is de folderstandaard bij de Mercedes-dealer bezweken en hoe zit het eigenlijk met een elektrische Rolls-Royce?
Lees verder