woensdag 26 augustus 2020

Autoweek: Ford Ranger Raptor nu ook voor Nederland

Ford Ranger Raptor nu ook voor Nederland
Goed nieuws voor liefhebbers van ruige pick-ups: de Ford Ranger Raptor wordt ook in Nederland leverbaar! Ford is zo vriendelijk om ook gelijk mee te delen wat-ie hier gaat kosten.
Lees verder

Heeft deze BMW '8-serie' een middenmotor?
Op en rond de Nürburgring is een BMW 8-serie opgedoken waar iets bijzonders mee aan de hand lijkt te zijn. Er lijkt een middenmotor in te liggen.
Lees verder

Porsche 911 Turbo S vs. Porsche Taycan Turbo S - Dubbeltest
Porsche heeft zijn tijd genomen voor het ontwikkelen van zijn eerste elektrische auto. Het resultaat is ernaar: de Taycan is overweldigend. Maakt dat hem ook meteen goed genoeg om een sublieme benzine-Porsche aan te kunnen? We zetten de meest innovatieve Porsche van dit moment tegenover de beste 911.
Lees verder

Nieuwe motoren voor Range Rover Evoque en Land Rover Discovery
Voor het nieuwe modeljaar houdt Land Rover de Discovery Sport en de Range Rover Evoque tegen het licht. Vooral op motorisch gebied is er interessant nieuws.
Lees verder

Ferrari Roma - Eerste rijtest
Ferrari heeft afgelopen jaar niet minder dan 5 nieuwe modellen gelanceerd, wat voor zo'n klein merk ongebekend veel is. Een ervan was de Ferrari Roma, wat een opvallende auto was naast de al bestaande Portofino met stalen klapdak. Maar volgens Italianen er is markt voor een sportwagen die wat minder opzichtig is dan bijvoorbeeld een F8. Roy ging op onderzoek uit in een Blu Corsa coupé. Check hier de statische video die Jan Lemkes eerder maakte van de Roma!
Lees verder