dinsdag 18 augustus 2020

Autoweek: Genesis stuurt elektrische nieuwkomer de deur uit

Genesis stuurt elektrische nieuwkomer de deur uit
Genesis, het luxemerk van Hyundai, is aan het testen geslagen met een elektrische nieuwkomer. De auto deelt zijn basis met de Hyundai '45' en de Kia 'Imagine'.
Lees verder

Top 5: prima auto's voor minder dan 500 euro
Met een hele reeks aan seizoenen van de Barrelbrigade achter ons, hebben we mening occasions van minder dan € 500 voorbij zien komen op de redactie. Waar sommigen excentriekelingen voor een prikkie wisten te vinden, maakten anderen meer verstandige keuzes. Met dat laatste in ons achterhoofd duiken wij vandaag in de wondere wereld van gebruikte auto's die niet meer dan € 500 mogen kosten.
Lees verder

Opel Commodore (1977) - Klokje Rond Klassiek
Zo vader, zo zoon. Dat gaat in dit geval zonder meer op, want de gele Opel Commodore op deze pagina's is al sinds 1980 in familiebezit. Trotse bezitter Peter Roodnat nam de Opel in 1985 over van senior en maakte er zijn persoonlijke missie van om er tot in de eeuwigheid mee te rijden. Niet voor de dagelijkse kilometers, maar wel regelmatig.
Lees verder

'Japanse overheid stelde fusie Honda-Nissan voor'
Het gaat Nissan bepaald niet voor de wind. De Japanse overheid schijnt zich er dermate zorgen over hebben gemaakt, dat is gepoogd om Nissan en Honda met elkaar in zee te laten gaan.
Lees verder

Ram 1500 TRX: pick-up met Hellcat-kracht
In de Verenigde Staten staat het gewoon nog nieuw in de showroom: een pick-up met een dikke V8. Die V8 was echter nog niet dik genoeg, bewijst Ram met deze 1500 TRX. Een pick-up met Hellcat-hart.
Lees verder