donderdag 13 augustus 2020

Autoweek: In het Wild: Saab 96 V4 De Luxe (1968)

In het Wild: Saab 96 V4 De Luxe (1968)
In zijn beginjaren tekende Saab louter auto's met een druppelvormig model. Zo bewijst ook deze uiterst guitige Saab 96 uit 1968 die Sjoerd de Vries tegenkwam: gewoon in het wild! Tijd om nader kennis te maken.
Lees verder

LeasePlan: positief bedrijfsresultaat ondanks lagere verkoopcijfers
Leasebedrijf LeasePlan heeft woensdag een nettoresultaat van 86,7 miljoen euro over het tweede kwartaal bekendgemaakt. Dat is een flinke verbetering.
Lees verder

Nieuwe details Mercedes-Benz S-klasse
Mercedes-Benz geeft woensdag opnieuw een aantal details vrij van de in september te onthullen gloednieuwe S-klasse. Ditmaal ligt de focus op het comfort.
Lees verder

Toyota GT86 2.0 D4-S - Op de Rollenbank
Daar kon je natuurlijk op wachten. Ooit zou het moment komen dat iemand met een Toyota GT86 zich zou melden voor een rondje op de rollenbank. Die sportauto tippen wij voor de nabije toekomst namelijk als een gewillig slachtoffer voor de tuningbranche. Ghisbert weet de uitslag eigenlijk al als hij de auto ziet staan.
Lees verder

Officieel: BMW komt met M3 Touring!
Een prachtige dag voor BMW-liefhebbers. Het merk bevestigt namelijk de komst van de M3 Touring. Het is voor het eerst in de 34-jarige M3-geschiedenis dat er van de 3-serie Touring een heftige M3-versie komt.
Lees verder