vrijdag 21 augustus 2020

Autoweek: Nog stiller: Lunaz presenteert elektrische Rolls-Royce Phantom V en Silver Cloud

Nog stiller: Lunaz presenteert elektrische Rolls-Royce Phantom V en Silver Cloud
Het Britse Lunaz voegt een bijzonder product toe aan een toch al bijzonder gamma van elektrische klassiekers: een geruisloze Rolls-Royce. In totaal moeten er dertig klassieke Phantoms en Silver Clouds worden omgebouwd.
Lees verder

'Skoda-medewerkers achten Octavia niet productierijp'
2020 staat bij de Volkswagen Groep in het teken van - naast corona - softwareproblemen. Na de veelbesproken ID.3 moesten ook de nieuwe middenklassers als de Golf en Octavia eraan geloven. Volgens Tsjechische media zijn de medewerkers van Skoda kritisch: "De Octavia was niet voldoende voorbereid op serieproductie."
Lees verder

Facelift Friday: Aston Martin DB7
Bij het horen van de magische naam 'Aston Martin' gaan de gedachten als vanzelf uit naar een coupé in de stijl van de in 1993 geïntroduceerde DB7. Dit was dan ook de auto die de designrichting van Aston Martin voor jaren zou bepalen, allereerst door zelf maar liefst tien jaar in productie te blijven. Vlak voor de eeuwwisseling werd de auto daarom eens stevig tegen het licht gehouden.
Lees verder

Ford F-150 Raptor in beeld en geluid
Ford was het merk dat in 2009 de trend van de extra ruige pick-ups startte. De F-150 Raptor is in de VS nog altijd niet aan te slepen, maar inmiddels tilt de extreme Ram 1500 TRX de gekte naar nieuwe hoogtes. Dat kan Ford zich natuurlijk niet laten gebeuren, dus komt het merk met een nog extremere Raptor.
Lees verder

'Alfa Romeo Giulia Q een aangename verrassing' AutoWeek Podcast
Deze week in De Uitlaat bespreken Michiel en Roy de nieuwe naam die circuit Zandvoort gaat krijgen en vertelt Michiel over zijn racedagen op onder meer dit circuit. Verder de Alfa Romeo Giulia Q en waarom AutoWeek Classics zo populair is.
Lees verder