dinsdag 25 augustus 2020

Autoweek: Onderhoudstip - koplampen

Onderhoudstip - koplampen
Goede verlichting is belangrijk voor je eigen veiligheid en die van andere weggebruikers. Kijk daarom regelmatig alle lampen even na of ze nog goed werken.  En als één van de kop- lampen niet meer brandt, heb je misschien hulp nodig van de garage.
Lees verder

'Brandende elektrische auto niet per se gevaarlijker'
De vermeende risico's van elektrische voertuigen in ondergrondse parkeergarages krijgen de laatste maanden veel aandacht. Een nieuw Zwitsers onderzoek werpt een licht op de zaak.
Lees verder

Volkswagen hakt knoop door over nieuwe Passat
De Volkswagen Passat lijkt een gedoodverfde kandidaat om een opvolger te krijgen, maar zo'n uitgemaakte zaak was het schijnbaar niet. Volkswagen lijkt nu echter toch van plan om ermee door te gaan.
Lees verder

McLaren toont nieuw platform
McLaren tovert een nieuw platform uit de hoge hoed voor toekomstige auto's. Dat is een belangrijk stukje techniek, want hiermee kan McLaren voortaan aan de slag met batterijen voor geëlektrificeerde aandrijflijnen!
Lees verder

Rolls-Royce gunt eerste blik op interieur nieuwe Ghost
De gloednieuwe Rolls-Royce Ghost laat niet lang meer op zich wachten. Het Britse luxemerk lijkt zelf ook al niet meer te kunnen wachten en laat alvast een deel van het nieuwe dashboard zien.
Lees verder