donderdag 27 augustus 2020

Autoweek: Peugeot deelt meer informatie over elektrische e-Boxer

Peugeot deelt meer informatie over elektrische e-Boxer
Bij PSA wordt het gamma snel versterkt met enkele elektrische modellen. De komst van de e-Boxer was bekend, maar Peugeot hield nog veel informatie achter.
Lees verder

Mercedes-Benz toont (ingepakte) nieuwe SL
Terwijl alle ogen bij Mercedes-Benz op de onthulling van de gloednieuwe S-klasse gericht lijken te zijn, sturen de Duitsers zelf een opmerkelijke set spionagefoto's rond. Dit wordt de nieuwe SL!
Lees verder

'Structureel meer thuiswerken scheelt 3 miljard reiskilometers'
Als een op de acht werknemers anderhalve dag per week thuiswerkt, scheelt dat 3 miljard reiskilometers en 353.600 ton CO2-uitstoot. Dat staat gelijk aan de uitstoot van 150.000 passagiers die op en neer vliegen tussen Amsterdam en New York. Dat blijkt uit onderzoek van CE Delft, in opdracht van klimaatorganisatie Natuur & Milieu.
Lees verder

'Porsche stelt introductie Taycan Cross Turismo uit'
Porsche is achter de schermen druk in de weer met uitbreiding van het Taycan-gamma. Het eerst volgende 'smaakje' op het menu belooft de Cross Tursimo te worden, maar de lancering van die versie is uitgesteld.
Lees verder

Aston Martin komt met elektrische DB5 Junior
Aston Martin is in decennia niet zo druk geweest met de DB5. Nu komt er een nieuwe 'DB5' bij; de Junior. Zoals de naam al aangeeft, is het er eentje voor de kleine autoliefhebbers.
Lees verder