vrijdag 28 augustus 2020

Autoweek: Radarauto's tegen hardrijders

Radarauto's tegen hardrijders
De politie gaat in heel Nederland radarauto's inzetten om hardrijders aan te pakken. Dat zegt projectleider Infrastructuur Egbert-Jan van Hasselt van de Nationale Politie vrijdag in een interview in De Telegraaf. In 2022 moeten vijftig tot honderd radarauto's inzetbaar zijn.
Lees verder

Kandidaten rijexamen verzwijgen coronaklachten
Ook bij het CBR zijn door de coronacrisis de wachttijden flink opgelopen. Zo erg, dat leerlingen het nu vertikken om hun geplande rij-examen af te zeggen zodra ze iets van klachten hebben.
Lees verder

Muller reageert op commotie rond failliet Spyker Services
Er is aardig wat commotie ontstaan rond het faillissement van Spyker Services. Topman Victor Muller verzekert dat er aan een oplossing gewerkt wordt.
Lees verder

Bollinger Deliver-E is elektrische bestelbus
Bollinger Motors, tot nu toe vooral bekend van z'n plannen voor elektrische pick-ups, komt met een interessant nieuw concept: een elektrische bestelbus. Het resultaat heet Bollinger Deliver-E en moet het antwoord zijn op de behoefte van veel E-commerce-bedrijven.
Lees verder

McLarens omzet met 70 procent afgenomen
Dat de coronacrisis rake klappen uitdeelde aan McLaren sijpelde gedurende de afgelopen maanden al wel door. Nieuwe halfjaarcijfers bevestigen het vermoeden: McLaren eindigt diep in het rood.
Lees verder