Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Winst voor Ferrari ondanks flinke verkoopkrimp

Winst voor Ferrari ondanks flinke verkoopkrimp
Ferrari heeft in het tweede kwartaal 1.389 auto's afgeleverd, een daling van 48 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. De nettowinst ging met 95 procent onderuit tot €9 miljoen, zo maakt de Italiaanse fabrikant maandag bekend. Ferrari stelt daarom zijn winstverwachting voor 2020 naar beneden bij.
Lees verder

Smart City-Coupé – 2000 – 357.592 km - Klokje Rond
Toen aan het einde van het vorige millennium de Smart op de markt kwam, viel Thomas Schlijper als een blok voor de charmes van deze stadsauto. Hij schafte er eentje aan in het jaar 2000. Het was zijn eerste auto en hij rijdt 'm tot op de dag van vandaag. Tot volle tevredenheid. "Nog elke keer als ik er in stap, krijg ik een glimlach op mijn gezicht." Eens kijken of die auto op Joep Schuurman hetzelfde effect heeft.
Lees verder

'Elektrische Volkswagen Golf 1 en Kübelwagen op komst'
Volkswagen heeft volgens het Britse Autocar een aantal interessante namen gepatenteerd. Die wijzen erop dat er elektrische versies van bekende klassiekers aankomen.
Lees verder

Nieuwe Land Rover Range Rover deint over de 'Ring
Land Rover werkt aan een nieuwe generatie Range Rover. Die Engelse top-SUV is nu op een set verse foto's op de Nürburgring te zien.
Lees verder

Duitse rechter: 'Aanraken Tesla-scherm strafbaar'
Een Duitse bestuurder van een Tesla is tijdelijk zijn rijbewijs kwijt doordat hij het scherm in zijn Tesla gebruikte. Dat is strafbaar volgens de rechter.
Lees verder