maandag 17 augustus 2020

Autozine: Citroen C1 aangepast voor modeljaar 2020

Citroen C1 aangepast voor modeljaar 2020
Citroen wijzigt het aanbod van de C1 met andere uitrustingsniveaus, nieuwe opties en een nieuwe carrosseriekleur. De Citroen C1 voor modeljaar 2020 is per direct te bestellen voor prijzen vanaf 11.990 euro en arriveert medio augustus bij de Nederlandse dealers.
Lees verder

Maserati introduceert Ghibli Trofeo
Na het debuut van de Levante in Trofeo-trim in 2019, introduceert Maserati nu ook de Ghibli Trofeo en Quattroporte Trofeo, de topmodellen op het gebied van luxe en prestaties. Net als de Levante Trofeo beschikken de Trofeo-versies van de Ghibli en Quattroporte over een 426 kW / 580 pk en 730 Newtonmeter sterke 3,8-liter Twin-Turbo V8, waarmee dit de snelste serieproductiemodellen ooit in de historie van Maserati zijn.
Lees verder

Nieuwe Mercedes-me app 2020 gelanceerd
Mercedes-Benz presenteert de nieuwe generatie Mercedes me-apps en een eigen, gestandaardiseerd ontwikkelaarsplatform. Hierdoor verandert de in 2015 geintroduceerde Mercedes me-app, die de auto met de smartphone verbindt, in een digitaal ecosysteem. Op deze gemeenschappelijke basis kunnen in de toekomst nieuwe services flexibel en individueel worden ontwikkeld. Het aanbod omvat in eerste instantie drie apps: Mercedes me, Mercedes me Store en Mercedes me Service.
Lees verder

Audi introduceert S3 2020
20 jaar geleden gaf Audi met de S3 het startschot voor het sportieve premium compact segment. De nieuwe S3 Sportback en S3 Limousine zetten de dynamische traditie voort. Hun 2.0 TFSI met een vermogen van 228 kW / 310 pk en een koppel van 400 Nm maakt een acceleratie van 0-100 km/u in 4,8 s mogelijk. Ook Quattro vierwielaandrijving, de zeventraps S-Tronic-transmissie en het sportonderstel dragen bij aan de prestaties.
Lees verder

Autotest: Honda e
Toen Honda het concept voor een elektrische compacte auto presenteerde tijdens de Internationale Autotentoonstelling van Frankfurt in 2017, was het meteen de ster van de show. Niet alleen het innemende uiterlijk, maar ook de unieke ergonomie en de geavanceerde techniek wisten indruk te maken. Bovendien was de timing goed, want de vraag naar elektrische auto's groeide destijds sterk en nu de auto daadwerkelijk te koop is, is de vraag naar elektrische auto's groter dan ooit tevoren. Is de quot;e quot; de auto waarmee Honda zichzelf weer op de kaart zet als volumemerk?
Lees verder

SEAT maakt prijzen Ateca 2020 bekend
SEAT heeft prijskaartjes gehangen aan de vernieuwde Ateca. De compecte SUV van SEAT heeft een opgefrist design, is meer connected en biedt moderne techniek die het comfort en de veiligheid naar een hoger niveau brengen. De vernieuwde Ateca is onder meer verkrijgbaar als Business Intense als geheel nieuwe Xperience met robuuste offroad-uitstraling.
Lees verder

Rij-impressie: Renault Megane Estate
De Renault Megane gaat mee met de trend. Dat betekent, dat voor modeljaar 2020 het uiterlijk is aangepast en nu in lijn is met de nieuwste modellen van Renault. Tegelijkertijd is de Megane voorzien van het nieuwste infotainment-systeem van Renault. Het grootste nieuws is echter: de Megane is voortaan ook leverbaar als plug-inhybrid. Dat vraagt om een nieuwe proefrit!
Lees verder