vrijdag 7 augustus 2020

Autozine: Citroen C5 Aircross via private lease

Citroen C5 Aircross via private lease
De Citroen C5 Aircross SUV Hybrid, de eerste plug-in hybride van Citroen met 225 pk, 320 Nm en een elektrisch bereik van 55 kilometer op een volle batterijlading, is nu ook beschikbaar via Citroen Private Lease. Rijden kan daarom voor een tarief vanaf 569 euro per maand op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Bestellen kan per direct. Bovendien is aflevering aan huis gratis.
Lees verder

Skoda viert 125 jarig bestaanmet konvooi
Skoda viert het 125 jarige bestaan met een konvooi van 12 van de belangrijkste modellen. De selectie bestaat onder meer uit de L amp;K Voiturette A, de eerste auto van het merk uit 1905, en de gecamoufleerde Skoda ENYAQ iV. De nieuwe elektrische SUV wordt later dit jaar officieel gepresenteerd en luidt het begin in van een nieuw tijdperk voor Skoda.
Lees verder

Autotest: Toyota Yaris
Wanneer nieuwe auto's worden aangekondigd, tonen autofabrikanten tegenwoordig eerst de elektrische versie. Later volgt dan het nieuws dat er ook een versie met hybride of conventionele aandrijving zal komen. Bij de aankondiging van de vierde generatie van de Yaris ging het precies andersom: Toyota toonde eerst een raceversie en pas later volgde het nieuws over tamme en meer alledaagse varianten. Nu is het tijd voor een eerste proefrit en rijst de vraag: hoe spannend is de nieuwe Yaris?
Lees verder

Kia vernieuwt Stonic voor modeljaar 2020
De Kia Stonic wordt vernieuwd voor modeljaar 2020. De compacte crossover krijgt nieuwe veiligheidssystemen, nog meer personaliseringsmogelijkheden en het laatste op het gebied van infotainment en connectiviteit. Hij komt ook met 48V mild-hybridtechnologie in combinatie met een benzinemotor en een zogenaamde clutch-by wire handbak. De vernieuwde Stonic arriveert medio september 2020 bij de Nederlandse Kia-dealers.
Lees verder

Mazda prijst CX-30 100th Anniversary
Mazda heeft de prijzen bekendgemaakt van de speciale editie van de CX-30 onder de naam 100th Anniversary Edition. Het model is in Nederland uitsluitend beschikbaar met de Skyactiv-X 180 motor met Mazda M Hybrid. De versie met handgeschakelde zesversnellingsbak kost 39.490 euro, voor de uitvoering met zestraps automaat wordt 41.990 euro gevraagd. Beide modellen zijn per direct te bestellen en vanaf begin oktober 2020 leverbaar.
Lees verder

Lexus LC Cabrio nu als Regatta Edition
De nieuwe LC 500 Convertiblle is nu ook beschikbaar als Regatta Edition. De sfeer van een luxe jachthaven vormde de inspiratiebron voor deze exclusieve uitvoering. Dat betekent dat de kleuren blauw en wit een hoofdrol vervullen.
Lees verder

VW breidt garante en uitrusting uit
Volkswagen gaat het nieuwe modeljaar in met belangrijke aanpassingen. Zo krijgen alle nieuwe benzine- en dieselmodellen nu standaard vier jaar garantie en mobiliteitsservice mee. Ander nieuws is de nieuwe generatie infotainmentsystemen met nog meer functies, waaronder We Connect. Daarnaast is vanaf nu DAB+ standaard op het hele gamma, van Up! tot Touareg.
Lees verder