donderdag 10 september 2020

Autofans: Officieel: Maserati MC20 kondigt nieuw tijdperk aan (2020)

AUTOFANS
Officieel: Maserati MC20 kondigt nieuw tijdperk aan (2020)
Na lang wachten heeft Maserati eindelijk zijn nieuwe supersportwagen voorgesteld. De MC20 is geen hypercar zoals de MC12 van weleer, maar wel een pak radicaler dan de gepensioneerde GranTurismo. En vooral: met 630 pk.
Lees verder

Elektrische Lucid Air zet zich schrap voor productie (2020)
Het Amerikaanse Lucid Motors timmert al enkele jaren aan de weg. Hun eerste elektrische luxeberline, de Air, is nu klaar voor zijn debuut. De eerste exemplaren moeten in de lente worden geleverd.
Lees verder

ANPR-camera's gaan je betrappen op gsm-gebruik
ANPR-camera's, oftewel Automatic Number Plate Recognition-camera's, zijn camera's die gebruikt worden om verkeers- en andere overtredingen te registreren en ze te linken aan een nummerplaat. Verkeersinstituut VIAS wil ze nu ook inzetten in de strijd tegen bellen achter het stuur.
Lees verder

Rijtest + video: Volkswagen ID.3 (2020)
Vergeet het tijdperk van de Kever en vergeet het tijdperk van de Golf. Dit is de toekomst van Volkswagen: het tijdperk van de ID.3, de auto die elektrisch rijden toegankelijk moet maken voor de grote massa. Tenminste: zo verkoopt Volkswagen het. Benieuwd wat die ID.3 in de praktijk waard is? Wij ook.
Lees verder

Officieel: Autofans steekt in nieuw jasje (2020)
Stop de persen! Want Autofans.be is niet meer. Geen vrees, we gaan voortaan gewoonweg door het leven als Autofans. Zonder ".BE" maar wel met een opgeblonken jasje en meer dan ooit een duidelijke focus op digitale content en media.
Lees verder