dinsdag 8 september 2020

Autofans: Rijtest + video: Mini John Cooper Works GP (2020)

AUTOFANS
Rijtest + video: Mini John Cooper Works GP (2020)
Wie de rode letters "GP" op een donkergrijze Mini ziet, gecombineerd met een stevige dakspoiler, die weet hoe laat het is. Mini heeft weer een nieuwe versie van zijn John Cooper Works GP klaar. Dat is de derde alweer, maar is het ook de beste?
Lees verder

Topversies Porsche 718 Cayman en Boxster nu ook aan de PDK
Porsche is langzaam maar zeker bezig de top van zijn 718-gamma uit te breiden. Nadat het de GTS-versies van de Cayman en Boxster voorzag van een atmosferische 4.0-zescilinder, krijgen alle zescilinders de PDK-versnellingsbak met dubbele koppeling. Ook de 718 Spyder en GT4 dus.
Lees verder

Toyota Land Cruiser in alle discretie geüpdatet (2020)
Een dikke twee jaar na de laatste doorgedreven opfrisbeurt krijgt de Toyota Land Cruiser een bescheiden update. Die moet vooral de 2.8-viercilinder onder de motorkap zuiniger en schoner maken, maar introduceert nog enkele kleine tweaks.
Lees verder

Seat Tarraco vult de vakjes met 2.0 TDI 150 DSG
De Spaanse constructeur had al wel een voorwielaangedreven 2.0 TDI van 150 pk met manuele bak voor zijn Tarraco, en een vierwielaangedreven variant met DSG-versnellingsbak. Maar een voorwielaangedreven 2.0 TDI van 150 pk met DSG-bak was er nog niet. Tot nu.
Lees verder

Prijslijst: zoveel kost de nieuwe Volkswagen Golf GTI (2020)
Een nieuwe generatie Golf, een nieuwe generatie GTI. Dat die 245 pk zou puren uit de bekende 2.0-viercilinder turbo, wisten we al. Maar zijn prijskaartje?
Lees verder