maandag 7 september 2020

Autofans: Volkswagen Caddy California: voor de flexibele kampeerder

AUTOFANS
Volkswagen Caddy California: voor de flexibele kampeerder
Volkswagen breidt het gamma kampeerauto's verder uit. Deze keer doen ze dat met een kleinere camper op basis van de Volkswagen Caddy. Hoe alles daarin plooit?
Lees verder

Dromen mag: Aston Martin Victor is one-off (2020)
Aston Martin presenteert dezer dagen deze Victor ter gelegenheid van het Concours of Elegance in London. Eén van de weinige Concours die doorgaan en dus deze blikvanger mee krijgt.
Lees verder

Toyota GR Yaris krijgt Gazoo opsmuk à la BMW M Performance
Sportief bommetje GR Yaris is nog niet richting eerste klanten getrokken of Toyota heeft al een plannetje om extra duiten uit de zakken te halen. Want vind je jouw GR Yaris wat te braaf gestileerd - iets dat we betwijfelen -, dan kan je ook nog eens gaan shoppen in de cataloog van Gazoo Racing. Vier einddempers, koolstofvezel accenten en een knoert van een lip op de voorbumper? BMW M Performance is alvast fier op Toyota!
Lees verder

Video: door de modder met de Mitsubishi L200!
Anno 2020 gaan offroaden, dat kun je in Vlaanderen bijna nergens meer. Over de taalgrens kan dat nog wel, al kun je daar beter gerief voor meehebben dat opgewassen is tegen stevige hindernissen. Redacteur Wim trok dus naar Wallonië met de Mitsubishi L200.
Lees verder

Derde generatie Dacia Sandero rijdt tevoorschijn, ook Logan mag mee (2020)
Goed nieuws iedereen! Want Dacia heeft vandaag het doek getrokken van de alweer derde generatie Sandero en Logan. Benieuwd hoe de Dacia die we de komende jaren en masse tegen zullen komen op de weg er uit zal zien? Stap een stukje dichter!
Lees verder