zaterdag 26 september 2020

Autoweek: Audi Q5 Sportback is klaar voor de strijd

Audi Q5 Sportback is klaar voor de strijd
Audi mengt zich in de 'coupé-SUV-strijd' in het hogere middensegment. De gloednieuwe Q5 Sportback is het wapen uit Ingolstadt waarmee men het vuur aan de schenen van de BMW's X4 en Mercedes-Benz' GLC Coupé van deze wereld legt.
Lees verder

Mercedes E200 - Achteruitkijkspiegel
Vanuit een Mercedes E-klasse nemen Marco en Cornelis deze aflevering het nieuws van afgelopen week door. En dat nieuws bestaat onder andere uit de nieuwe BMW's M3 en M4, auto's waarvan de mannen hopen dat de rijeigenschappen goed genoeg zijn om mislukte de vormgeving met de uitgezakte grille te compenseren. Verder heeft Volkswagen de ID.4 onthuld, een EV waar Cornelis na een eerste kennismaking enthousiaster over is dan over de teleurstellende ID.3. Overigens bouwt Volkswagen nog altijd ...
Lees verder

Back to Basics: Audi Q7
Waar diesels door het Nederlandse BPM-stelsel bij grotere SUV's vaak als voordeligere keuze werd gepresenteerd, zet Audi een slimme zet door een plug-in hybride Q7 aan te bieden. Dat scheelt zo € 11.000 met een diesel en zelfs € 20.000 met een benzineversie. Qua uitrusting maakt het echter weer niks uit, want bij elke brandstof geldt de Pro Line als instapper.
Lees verder

Honda SUV e: Concept is voorbode elektrische SUV
Dít is de Honda SUV e: Concept, een vooruitblik op een volledig elektrische SUV van Honda. Daarnaast is de designtaal compleet nieuw!
Lees verder

Caterham Super Seven 1600 - Eerste rijtest
Op het eerste gezicht ziet een nieuwe Caterham eruit zoals al zijn voorgangers en soortgenoten. Logisch; het concept stamt immers al uit de jaren 50. Om de aandacht vast te houden, is er altijd wel iets te bedenken dat kan worden aangepast. Zoals bij de Super Seven 1600-uitvoering. Een geldig excuus om weer eens een dagje lekker te Caterhammen!
Lees verder