woensdag 23 september 2020

Autoweek: BMW voert updates door op modellengamma

BMW voert updates door op modellengamma
Het is weer tijd voor BMW's jaarlijkse herfstupdate en dat betekent dat het merk in één keer een hele berg aan technische nieuwigheden aankondigt die het de komende maanden op zijn modellengamma gaat doorvoeren.
Lees verder

M Performance Parts voor BMW M3 en M4
BMW heeft nog maar net de gloednieuwe M3 en M4 onthuld, maar tegelijkertijd komt de M-divisie met de ondertussen befaamde M Performance Parts om het duo nóg wat extremer te maken. Let vooral op de achterkant, daar gebeuren bijzondere dingen!
Lees verder

Nissan overweegt Z SUV
Nissan onthulde onlangs de Z Proto, een behoorlijk productierijpe vooruitblik op de nieuwe sportauto van het merk. Zoals we dat tegenwoordig vaker zien, wordt er overwogen om de sportieve badge op meer modellen te drukken.
Lees verder

Renault Arkana ook naar Nederland!
Volgend jaar staat deze Renault Arkana bij de dealers. Een hagelnieuwe hybride coupé-SUV die nog groter is dan de Renault Kadjar!
Lees verder

VWE: 'Occasionmarkt groeit volgend jaar door'
Hoewel de verkoop van nieuwe auto's een flinke dreun heeft gekregen door de coronacrisis, gaat 2020 naar alle waarschijnlijkheid wel de boeken in als een recordjaar voor de occasionmarkt. Het VWE verwacht dat de groei er na dit jaar echter nog niet uit is.
Lees verder