dinsdag 22 september 2020

Autoweek: CDA wil spijkermatten inzetten tegen negeren rode kruizen

CDA wil spijkermatten inzetten tegen negeren rode kruizen
Madeleine van Toorenburg, Tweede Kamerlid voor het CDA, pleit voor een hardere aanpak van automobilisten die rode kruizen boven de snelweg negeren. Ze vindt dat de inzet van spijkermatten hierbij overwogen moet worden. Deze vorm van handhaving is echter behoorlijk omstreden.
Lees verder

Volkswagen ID4 schijnt de wereld in
De wereld kan er eigenlijk niet meer omheen: Volkswagen presenteert deze week de gloednieuwe ID4. De teasercampagne draait nog op volle toeren in afwachting van dat moment. De laatste set met mysterieuze foto's laten de lampen zien: die bleven tot noch toe afgeschermd van de wereld.
Lees verder

Volvo XC40 T5 Recharge - Welkom duurtest
Jazeker, onze nieuwe duurtester heet Volvo XC40 Recharge. En toch is het niet de volledig elektrische variant van de XC40 waar iedere leaserijder met smart op zit te wachten. De kleine lettertjes verraden 'm: dit is de T5 Recharge, de plug-in hybride dus. Minder elektrisch, maar net zo interessant.
Lees verder

Gelekt: BMW M3 en M4
Helaas voor BMW zijn de eerste foto's van de nieuwe BMW M3 en M4 al online opgedoken! De twee topmodellen krijgen een dikke 3.0 zes-in-lijn!
Lees verder

Karma komt met eerste EV
Ook Karma Automotive komt met een EV. Het bedrijf laat de eerste teaserplaat zien van zijn eerste elektrische model: de GSe-6!
Lees verder