woensdag 9 september 2020

Autoweek: GM gaat elektrische pickup van Nikola bouwen

GM gaat elektrische pickup van Nikola bouwen
General Motors neemt een aandeel van 11% in EV-startup Nikola, dat maakten beide bedrijven vandaag bekend. De Amerikaanse gigant gaat hulp bieden bij het ontwerpen en produceren van de Nikola Badger, een pick-up die een geheel nieuw aandrijfconcept naar de markt moet gaan brengen.
Lees verder

Project Geländewagen is bizarre Mercedes-Benz G-klasse
Dit is de Project Geländewagen, een compleet gestoorde Mercedes-Benz G-klasse die weggerijden lijkt van het circuit. Met een vleugje Louis Vuitton.
Lees verder

Gelekt: Maserati MC20
Op 9 september, morgen dus, hoopt Maserati tijdens een groots evenement de veelbelovende MC20 te onthullen. Dan weet je al bijna zeker wat er op 8 september staat te gebeuren: lekkage.
Lees verder

Volkswagen Golf Variant - Eerste kennismaking
In oktober vorig jaar stelde Volkswagen de huidige achtste generatie van de Golf aan de wereld voor. Van die auto zijn al diverse versies gepresenteerd, met de GTE, GTD en GTI als sportiever georiënteerde modellen. Maar wat nog ontbrak was de Variant. Wij konden alvast even kennismaken met de stationwagon-versie van de Golf.
Lees verder

Dít is de nieuwe Volkswagen Golf Variant
Volkswagen breidt de Golf-familie eindelijk uit met de nieuwe Golf Variant, de langverwachte stationversie die in elk opzicht is gegroeid ten opzichte van zijn voorganger.
Lees verder