donderdag 24 september 2020

Autoweek: Hyundai's Ioniq Concept Cabin toont binnenkant EV's

Hyundai's Ioniq Concept Cabin toont binnenkant EV's
Hoewel Hyundai al goed boert met zijn elektrische modellen, zitten er de komende tijd nog veel meer nieuwe EV's in het Zuid-Koreaanse vat. Dit nieuwe 'concept-model' geeft een kijkje in de binnenkant van de elektrische Ioniq's die volgen.
Lees verder

BMW breidt batterijproductie Duitsland uit
BMW breidt de Duitse productiecapaciteit voor elektrische aandrijflijnen uit, dat maakt het merk vandaag bekend. Vanaf 2021 gaat de fabriek in Leipzig meedraaien met de productie van batterijmodules. Het wordt de vierde fabriek van BMW die deze technologie gaat produceren.
Lees verder

Alles weten over EV's? AutoWeek legt het je uit!
Nog iets meer dan een week en dan vindt op Circuit Zandvoort de EV Experience plaats. AutoWeek-redacteur Cornelis Kit is van de partij.
Lees verder

Opel Astra Sports Tourer 1.6 Turbo Sport - Op de Rollenbank
De auto van Maurice Berkhout is op het eerste gezicht een doodnormale Opel Astra. "Maar vind maar eens een Sports Tourer met deze motor", zegt hij. Maurice blijkt een Opel-rijder in hart en nieren. Eens kijken of zijn onverwachte Astra ook werkelijk zijn vermogen levert, terwijl hij ons tussendoor trakteert op een college over Astra's.
Lees verder

Forse financiƫle klap voor autobedrijven door verkoopdaling
De autobranche heeft in het tweede kwartaal van 2020 forse klappen te verduren gehad, dat blijkt uit de meest recente 'Branche Barometer' van de Bovag. De coronacrisis raakt de verkoop van nieuwe auto's met een omzetdaling van bijna 45 procent het hardst.
Lees verder