vrijdag 25 september 2020

Autoweek: Lamborghini-CEO Domenicali wordt topman Formule 1

Lamborghini-CEO Domenicali wordt topman Formule 1
Het gaat al enkele dagen rond, maar nu komt Lamborghini met de bevestiging: Stefano Domenicali vertrekt als CEO. De Italiaan wordt de nieuwe topman van de Formule 1.
Lees verder

Lada bouwt 30 miljoenste auto
Lada viert een nieuwe productiemijlpaal: de productieteller tikt de 30 miljoen stuks aan. Het gaat om een Lada Granta die de eer krijgt.
Lees verder

BMW X1 Xdrive25e vs. Volvo XC40 Recharge T5 - Dubbeltest
De typeplaatjes vermelden trots 'T5' en '25', ze kosten per stuk minstens een halve ton en bieden ieder riant meer dan 200 pk vermogen. Toch snort er bij de Volvo XC40 en BMW X1 op deze pagina's een driecilinder onder de kap. Het geheim is, hoe kan het ook anders, plug-in hybridetechniek.
Lees verder

Tesla brengt 'geavanceerde Autopilot' terug
Tesla-kopers krijgen er een digitale optie bij. Behalve het uitgebreide 'Volledig zelfrijdende besturing'-pakket is er nu ook weer een minder dure tussenstap voor Tesla Autopilot, die in Nederland de naam 'geavanceerde Autopilot' krijgt.
Lees verder

Vijf snelle stations voor onder de €20.000
Bij het kopen van een auto zijn er veel factoren om rekening mee te houden. Voor een dagelijkse auto zijn zaken als ruimte en comfort dikwijls belangrijker dan rijplezier, wat bij de aanschaf van een sportwagen weer een grotere rol speelt. Gelukkig zijn die factoren over het algemeen prima te combineren. Wij hebben vijf snelle stationwagons voor onder de €20.000 op een rijtje gezet.
Lees verder