woensdag 23 september 2020

Autoweek: Minister: 'Toename slachtoffers door EV's niet aannemelijk'

Minister: 'Toename slachtoffers door EV's niet aannemelijk'
Minister Cora van Nieuwenhuizen (I&W) heeft Kamervragen beantwoord over de bewering dat elektrische auto's 'in 2030 voor 1.400 extra zwaargewonden zorgen'.
Lees verder

MG5 EV is elektrische stationwagen
De Europese terugkeer van het 'Britse' MG heeft het huidige Chinese moederbedrijf zeker geen windeieren gelegd. Voor de grootste markt is nu een geheel nieuw elektrisch model aan het gamma toegevoegd: de MG5 EV.
Lees verder

BMW M3 walkaround
Pas na de winter wordt de nieuwe BMW M3 gelanceerd. Rijden mag dan ook nog niet, maar kijken, voelen en proeven naar hartenlust. Tijd voor een eerste video-indruk.
Lees verder

Porsche Panamera 4S E-Hybrid - Rij-impressie
Er wordt weleens gezegd dat niets zo moeilijk is als het maken van een tweede album, als het eerste heel succesvol is geweest. Dan hebben ze bij Porsche een uitdaging, want in Nederland was de Panamera voor de facelift een behoorlijk succes
Lees verder

BMW M3 en M4 samen los
De BMW M3 en M4 worden tegelijkertijd gelanceerd. Niet letterlijk, want dat zou een onbesliste strijd worden, want vanuit stilstand zijn ze precies even snel. 35 jaar na de eerste M3 gaat de gloednieuwe power-M weer indrukwekkende strepen trekken.
Lees verder