maandag 21 september 2020

Autoweek: Nieuwe BMW M3 en M4 schemeren door

Nieuwe BMW M3 en M4 schemeren door
Daags voor de onthulling van de nieuwe BMW M3 en M4 laat de Duitse fabrikant de topversies al deels zien. Woensdag trekt de rook helemaal op.
Lees verder

Vernieuwde Mitsubishi Eclipse Cross te zien
Mitsubishi laat meer zien van de vernieuwde Eclipse Cross. Goed nieuws: van de SUV komt ook een plug-in hybride PHEV-versie!
Lees verder

Renault Twingo 1.5 dCi - 2012 – 481.581 km - Klokje Rond
Ach ja, de Renault Twingo. Die is bedoeld voor de boodschappen, om de kinderen naar school te brengen en heen en weer naar blokfluitles. Maar dan hebben we toch echt even gerekend buiten deze witte 1.5 dCi. Die heeft na acht jaar al bijna een half miljoen kilometers achter de kiezen. En zijn taak zit er nog lang niet op.
Lees verder

Weblog: Het stekkerkeerpunt
Het vette spaarvarken is de 3008 HYbrid4 van Peugeot. Dat propte een stevige 1.6 turbomotor plus twee elektromotoren in de populaire crossoverdoos, hing er een stekker aan en stemde de componenten zo goed op elkaar af dat het ding met een batterij van 13,2 kWh tot zestig kilometer elektrisch rijdt. Ik heb het geprobeerd, hij kan het echt. De Opel GrandlandX is er overigens ook met dit testosteronpakket, nu PSA een soort merkengrabbelton is geworden. Daar gaan we het niet over hebben. We moeten ...
Lees verder

'Nissan Z Proto gaat bijna ongewijzigd in productie'
Voor degenen die twijfelen of Nissan nog veel gaat veranderen aan de Z Proto voordat het 'de nieuwe Z' wordt, heeft de hoofdontwerper een helder antwoord.
Lees verder