donderdag 17 september 2020

Autoweek: Nieuwe Kia Sorento stuk vriendelijker geprijsd

Nieuwe Kia Sorento stuk vriendelijker geprijsd
Kia's gloednieuwe Sorento krijgt naast een hele nieuwe koets ook de beschikking over een stel nieuwe aandrijflijnen. Die geëlektrificeerde motoren blijken de prijs flink te drukken, want de Nederlandse importeur maakt bekend voor hoeveel de Sorento verkrijgbaar is.
Lees verder

Volkswagen: 'Einde verbrandingsmotor vanaf 2040'
Als het aan Volkswagen ligt, zwaaien we in de jaren 40 met z'n allen de laatste verbrandingsmotor uit. Dat moet volgens VW ook wel, kijkend naar het doel van het klimaatakkoord van Parijs.
Lees verder

Volkswagen: Tesla als klant 'interessant'
De kersverse CEO van Volkswagen doet een opvallende uitspraak over een mogelijke samenwerking tussen Volkswagen en Tesla.
Lees verder

Sportieve Volkswagen ID5 komt volgend jaar
De Volkswagen ID5 wordt een coupé-SUV die al volgend jaar op de markt komt. Dat zegt CEO Ralf Brandstätter tegen AutoWeek. De ruimere ID6 volgt later.
Lees verder

Ford doet details elektrische F-150 uit de doeken
Binnenkort komt Ford met een volledig elektrische F-150 op de markt. In juni werd het nieuwste model van de belangrijkste auto van de Verenigde Staten al aangekondigd, maar Ford geeft nu ook meer informatie vrij over de elektrische variant die komen gaat. Volgens de Amerikanen wordt hij 'krachtiger dan iedere F-150 die vandaag de dag op de markt is'.
Lees verder