vrijdag 18 september 2020

Autoweek: Rolls-Royce: 'Nieuwe technologie biedt niet per se betere ervaring'

Rolls-Royce: 'Nieuwe technologie biedt niet per se betere ervaring'
Rolls-Royce gaat niet mee in het geheel vervangen van analoge bedieningsknoppen voor touchscreens. Volgens het luxemerk moeten nieuwe technologie├źn namelijk eerst een ervaring bieden die daadwerkelijk verfijnder aandoet, voordat ze in haar auto's toegepast kunnen worden. De toegenomen digitalisering biedt daarentegen ook kansen.
Lees verder

Facelift Friday: Volkswagen Tiguan (2020)
De Volkswagen Tiguan werd met de recente facelift netjes in lijn getrokken met de nieuwe Golf. Op het oog zijn de wijzigingen om dat te bereiken subtiel.
Lees verder

Peugeot met hypercar-prototype naar Le Mans
Peugeot gaat vanaf 2022 weer meedoen in het World Endurance Championship en ook met de 24 uur van Le Mans. Bij de 24 uur van Le Mans van dit jaar, toont het alvast een vooruitblik op haar aankomende raceauto.
Lees verder

Mazda CX-30 - Volvo XC40 - Dubbeltest
Mensen willen SUV's en cross-overs vanwege de ruimte, horen we vaak. Maar ook als die modellen compacter worden verkopen ze in Nederland uitzonderlijk goed. Volvo wil hiervan maximaal profiteren en komt met een nieuwe instapper van de XC40. Wij zetten er een fijne Mazda CX-30 tegenover.
Lees verder

Vijf luxe occasions die je bankrekening kunnen slopen
Auto's uit het hogere segment van de markt hebben dikwijls een aantal zaken met elkaar gemeen: ze schrijven af als een baksteen en worden met de jaren alleen maar duurder om rijdend te houden. Wij hebben vijf occasions uit het topsegment op een rijtje gezet die een potentieel gevaar kunnen vormen voor je bankrekening.
Lees verder