woensdag 30 september 2020

Autoweek: Weblog: Gentrificatie

Weblog: Gentrificatie
Ik denk aan de laatste auto's zonder multimediascherm en actieve veiligheidssystemen. Je komt ze bijna niet meer tegen. Ik vond ze, dolgelukkig, in de goudeerlijk simpele Suzuki Celerio en recenter in de Morgan PlusFour, nu ook al met airconditioning en ABS trouwens. Ik genoot het meest van wat er niet op zat. Het is zo ongelooflijk relaxed eens nergens naar te hoeven zoeken. Hoe koppel ik m'n telefoon? Hoe schakel ik die blèrende baanwisselverklikker uit? Hoe zorg ik dat het navigatiemens gaat ...
Lees verder

Nieuwe Honda Civic nu al uitgebreid te zien
Honda werkt hard aan een opvolger van de huidige Civic. Dankzij oplettende Civic-adepten van forum Civic11 kunnen we de compleet nieuwe elfde generatie Civic vanuit alle hoeken bekijken.
Lees verder

Onthulling Aznom Palladium nabij
Het Italiaanse Aznom is een kleuurrijke toko die meldt dat het eind oktober het doek trekt van de medio dit jaar aangekondigde Palladium. Azom doet met de aankondiging direct de wonderlijke afmetingen van de nieuwkomer uit de doeken.
Lees verder

Auto-onderdelen van buiten EU struikelblok bij Brexit
Het Verenigd Koninkrijk en de EU onderhandelen over vrije handel ondanks de Brexit. De auto-industrie loopt daarbij mogelijk tegen een probleem aan.
Lees verder

30 jaar AutoWeek: dit was nummer 40 in 1990
AutoWeek bestaat 30 jaar en daarom blikken we wekelijks terug op de editie van deze week in 1990. Vanaf vandaag ligt AutoWeek 39 in de winkel, maar wat stond er precies dertig jaar geleden in nummer 39?
Lees verder