donderdag 24 september 2020

Autozine: Citroen C5 Aircross krijgt Comfort Upgra

Citroen C5 Aircross krijgt Comfort Upgra
De nieuwe Citroen C5 Aircross SUV is nu aantrekkelijk geprijsd dankzij een tijdelijke Comfort Upgrade. Deze bonus is te besteden aan een upgrade naar een luxere versie, extra comfort verhogende fabrieksopties, extra inruil op de huidige auto of een extra korting op het aanschafbedrag. De vanafprijs is daarom nu 29.990 euro. Het private lease-tarief is vanaf 449 euro per maand, op basis van 24 maanden en 10.000 km per jaar. Bestellen kan per direct. Bovendien is aflevering aan huis gratis.
Lees verder

Kia onthult vernieuwde Stinger 2021
Kia trekt het doek van de Europese versie van de vernieuwde Stinger. De high-Gran Turismo van Kia krijgt een aantal subtiele designupgrades en een scala aan nieuwe functies, veiligheids- en assistentiesystemen mee. De Kia Stinger is sinds zijn lancering in 2017 het sportieve HALO-model van Kia in Europa. Hij onderscheidt zich met zijn design, prestaties en de dynamische rijkwaliteit. De Gran Turismo van Kia krijgt nu een aantal aanpassingen.
Lees verder

Range Rover Velar nu ook als PHEV
De Range Rover Velar is verbeterd voor modeljaar 2021. Land Rover introduceert onder meer een P400e Plug-in Hybride. Daarnaast krijgt de Velar het nieuwe Pivi-infotainmentsystemen en een aangepast uiterlijk. De vernieuwde Range Rover Velar is per direct te bestellen. Prijzen beginnen bij 75.928 euro voor de P400e Plug-in Hybrid. De D200 is verkrijgbaar vanaf 78.224 euro.
Lees verder

Renault Arkana komt naar Europa
De Renault Arkana komt naar Europa. Deze hybride SUV Coupe is voorzien van de nieuwste technologieen en wordt ook verkrijgbaar als nieuwe R.S. Line-uitvoering met een extra sportief en dynamisch karakter.
Lees verder

Volkswagen introduceert ID.4
Volkswagen introduceert de ID.4. De eerste exemplaren van de nieuwe ID.4 gaan naar verwachting dit jaar al in Nederland de weg op, de prijzen worden voorafgaand aan de marktintroductie bekendgemaakt. De Volkswagen ID.4 is 4,58 meter lang. Zijn krachtige lijnvoering zorgt voor een robuuste SUV-uitstraling. Tegelijkertijd is hij zeer gestroomlijnd (Cw: 0,28). Dat zit hem ook in de details. Zo werken de achterlichtunits samen met de achterspoiler aan een optimale airflow. De familieband met de ID.3 komt naar voren in de karakteristieke koplampen en het ontbreken van een grille.
Lees verder

Vooruitblik: Volkswagen ID.4
Volkswagen heeft zichzelf tot doel gesteld om in 2025 de grootste aanbieder van elektrische auto's te worden. Daarom experimenteert het merk niet met één model, zoals vele andere, maar bouwt het aan een compleet aanbod van modellen in alle segmenten van de markt. Dat begon in Europa met de middelgrote ID.3. Nu zet Volkswagen een volgende stap met het model dat wereldwijd het meest populair moet worden: een middelgrote SUV die luistert naar de naam ID.4. Tijd voor een eerste kennismaking in de fotostudio van Volkswagen in Wolfsburg (Duitsland).
Lees verder

Volvo geeft levenslange garantie 2020
Als eerste automerk geeft Volvo sinds 1 juli jl. een levenslange garantie op originele Volvo-onderdelen. De garantie geldt vanaf de montage van het vervangende onderdeel door de Volvo-dealer en dekt materiaal- en montagefouten zolang de eigenaar de Volvo in bezit heeft. De kilometerstand en het bouwjaar van de auto spelen hierbij geen rol. Twee keer betalen voor dezelfde reparatie zal bij de officiele Volvo-dealer nooit gebeuren.
Lees verder