woensdag 30 september 2020

Autozine: Nextbase introduceert 622GW 4K Dash Cam

Nextbase introduceert 622GW 4K Dash Cam
Nextbase introduceert een nieuwe dashcam-serie: de 622GW 4K Dash Cam. Dit model beschikt over Alexa-spraakbesturing, Emergency SOS-functie voor noodgevallen en het what3words-locatiesysteem. De 622GW Dash Cam is onderdeel van de Nextbase Series 2-lijn en nu beschikbaar in Nederland.
Lees verder

Rolls Royce introduceert nieuwe Ghost
Rolls Royce introduceert de nieuwe Ghost. New Ghost is gericht op een klantengroep die ook graag zelf het stuur ter hand neemt. De aluminium spaceframe-architectuur staat aan de basis van dit luxeproduct. De 6.75-liter V12 de prestaties, belangrijke primeurs voor Ghost zoals vierwielaandrijving, vierwielbesturing en het Planar-veersysteem geven de New Ghost een eigen karakter. Ook de ontwerpers bewandelden nieuwe wegen. Reductie en inhoud vormen de grondslag voor de Post Opulence ontwerpfilosofie waarin minimalisme samenvloeit met het gebruik van hoogwaardige materialen.
Lees verder

Nieuwe uitvoeringen voor Seat Arona
De SEAT Arona is voortaan ook leverbaar in een Business Intense Plus-uitvoering. De Arona Style Business Intense Plus speelt de troefkaart van comfort, terwijl de Arona FR Business Intense Plus de nadruk legt op sportieve luxe. Dat doet die laatste in combinatie met de 110 kW / 150 pk sterke 1.5 TSI benzinemotor, die standaard is gekoppeld aan de automatische zeventraps DSG-transmissie. De Arona (1.0 TSI Style) Business Intense Plus is er vanaf 24.900 euro.
Lees verder

Citroen prijst e-bedrijfswagens
Citroen opent de orderboeken voor de e-SpaceTourer en e-Jumpy Combi. De volledig elektrisch aangedreven MPV's met een actieradius tot 330 kilometer (WLTP) zijn in eerste instantie leverbaar met een 50 kWh-batterijpakket en een 136 pk (100 kW) sterke elektromotor. De prijzen beginnen bij 53.155 euro inclusief BTW en BPM voor de e-SpaceTourer en 40.805 euro inclusief BTW en BPM voor de e-Jumpy Combi.
Lees verder

Jaguar Land rover gebruikt plastic afval
Jaguar Land Rover streeft ernaar een ruimere keuze aan verantwoord geproduceerde materialen in zijn modellen aan te bieden met hetzelfde luxe gevoel, maar met een kleinere impact op het milieu. Een voorbeeld in die zoektocht is de introductie van ECONYL-nylon, dat zijn weg vindt in de interieurs van toekomstige modellen van Jaguar en Land Rover. Het duurzame materiaal is gemaakt van onder meer plastic afval uit de oceaan.
Lees verder

Skoda ENYAQ iV nu te bestellen
De Skoda ENYAQ iV is per direct te bestellen. In oktober opent Skoda de orderboeken voor de ENYAQ iV 60, met een prijs vanaf 39.990 euro. De levering van de ENYAQ iV start in het voorjaar van 2021. Van 29 september tot en met 18 oktober 2020 kunnen geinteresseerden bij de Nederlandse dealers echter al kennismaken met Skodas eerste elektrisch aangedreven SUV tijdens de ENYAQ iV roadshow.
Lees verder

CUPRA start productie Formentor
CUPRA start de productie van de Formentor op. Het eerste model dat specifiek is ontworpen voor het merk CUPRA debuteert binnenkort in de 310 pk benzine-uitvoering. Vervolgens zijn er vanaf begin volgend jaar ook plug-in hybrideversies leverbaar. De CUPRA Formentor is het zesde model dat in de SEAT/CUPRA fabriek nabij Barcelona wordt geproduceerd en gaat het productievolume daar met meer dan 10% verhogen. De productie van de Formentor wordt opgestart met aanvankelijk 160 exemplaren per dag.
Lees verder