dinsdag 1 september 2020

Autozine: Nieuwe techniek voor Range Rover Evoque

Nieuwe techniek voor Range Rover Evoque
Na de introductie van efficiente P300e Plug-in Hybride varianten eerder dit jaar wordt het aanbod van de Range Rover Evoque en de Land Rover Discovery Sport nu uitgebreid met nieuwe geelektrificeerde aandrijflijnen, evenals nieuwe speciale uitvoeringen en geavanceerde nieuwe technologieen.
Lees verder

Porsche Panamera aangepast voor 2020
De Porsche Panamera is aangepast voor modeljaar 2020. Met de nieuwe Panamera Turbo S met 463 kW/630 pk geeft Porsche zijn visitekaartje af. Het nieuwe topmodel overtreft de prestaties van de vorige Panamera Turbo aanzienlijk. De Panamera 4S E-Hybrid krijgt een volledig nieuwe aandrijving met een systeemvermogen van 412 kW / 560 pk. De puur elektrische actieradius is tot 30 procent toegenomen in vergelijking met de eerdere hybride modellen. Sportiviteit en comfort profiteren van een verder ontwikkeld chassis en controlesystemen. Ook een nieuwe generatie stuurinrichting en banden dragen hieraan bij.
Lees verder

McLaren onthult lichte architectuur
Mike Flewitt, CEO van supercar-fabrikant McLaren Automotive, bevestigde deze week de introductie van de geheel nieuwe, flexibele, lichtgewicht voertuigarchitectuur van het merk die de basis zal vormen voor de volgende generatie geelektrificeerde supercars.
Lees verder

Opel Mokka nu virtueel te bewonderen
Voor wie niet kan wachten op de nieuwe Opel Mokka, heeft Opel nu een speciaal Mokka augmented reality-filter ontwikkeld. Met het filter kunnen Mokka-fans alvast kijken hoe de Opel Mokka op hun oprit, in hun favoriete stad of voor hun lievelingsrestaurant staat, ruim voordat hij begin 2021 echt op de stoep kan staan.
Lees verder

Abarth 595 nu als Scorpioneoro
Abarth presenteert twee speciale uitvoeringen: de Abarth 595 Scorpioneoro en de Abarth 595 Monster Energy Yamaha. Van beide gelimiteerde versies worden er 2.000 gemaakt. Op dit moment is het nog niet bekend of daar ook een paar van naar Nederland komen.
Lees verder

Rij-impressie: Kia XCeed
Kia heeft nieuwe techniek aangekondigd. Het merk spreekt zelfs van quot;baanbrekende vindingen quot;, want Kia biedt als eerste een elektrisch bedienbare koppeling in een handgeschakelde auto. Tegelijkertijd introduceert Kia een nieuw audio-, communicatie, en navigatiesysteem dat meer gemak en meer mogelijkheden belooft. Beide zijn geen toekomstmuziek, maar zijn per direct beschikbaar. Ze zijn daarom ook meteen getest!
Lees verder

Vernieuwde Kia Stonic vanaf oktober 2020
De vernieuwde Kia Stonic is per direct te bestellen bij de Nederlandse Kia-dealers. De compacte cross-over wordt voortaan standaard geleverd als 'EcoDynamics+' mild-hybrid en krijgt daarnaast ook de nieuwe, intelligente 'clutch-by-wire' handgeschakelde versnellingsbak (iMT). De vernieuwde Stonic, die leverbaar wordt vanaf 21.495 euro, staat in oktober 2020 in de Kia-showrooms.
Lees verder